reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Gastone ja jakis czas temu znalazłam w gazecie taka reklame : Polskie kosmetyki. Body Island, 2 Melrose Court, Mungret Street, Limerick
Otwarte: Pn-Pt 10-18,Sb 11-17 Kontekt: 089-433-12-72
Nie byłam tam wiec nie wiem co maja, kojaze tylko ze ta reklama byla polaczona z jakims sklepem z odzywkami, oni mieli tez strone internetowa ale tam zadnej wzmianki o kosmetykach nie było a ja nie spisałam adresu tej strony.

reklama
witam pnownie mamuski:) niebylo mnie tu ponad rok czasu... sporo sie zmienilo niektore wiedza o co chodzi... wrocilam do polski w tamtym roku i rozstalam sie z ojcem emilki... jednak nie wytrwalo to:(:(:( no coz ale mam codowne dziecko i nadrabia to wszystko:) czasem czytam co sie dzieje ale jakos niema czasu by napisac:) postaram sie odzywac czasem jesli Emilka na to mi pozwoli:D:D

Hej buba witaj pamietam jak pisalas na mamach z Enis ze sie rozstaliscie szkoda ze to tak sie potoczylo szkoda tez ze wrocilas do PL
a corcia jaka juz duza wszystkie Emilki to fajne dziewczynki ;-):tak:

no troche szkoda bo najbardziej to Emilki bo niema taty ale dobrze sie stalo wole byc sama niz z nim.... z reszta od pewnego czasu mam S i jest dobrze nawet bardzo:):) a wpolsce duzo szybciej wrocilam do siebie po rozstaniu rok czasu sie meczylam z zalamaniem nerwowym ale dszlam do siebie:) nawet schudlam te kilgramy co musialam:D:D

hej buba ... cieszę się że napisałas.. czasem zastanawiałam się co z Tobą.. ale już wiem...
jesli sama piszesz że tak jest lepiej to tylko się cieszyć ....
ważne żebyś Ty i Emilka były szczęśliwe:tak:

w tych czsach dużo par się rozstaje ehhhhhh

Hej mamy :)

Alex co tam slychac u dzieciaczkow ? :)

Vi Tys tez miala w weekend wpasc mamuska :)

Buba witaj ciociu :) fajnie ze napisalas co tam u was :) przykro ze nie udalo sie w zwiazku No ale u mnie zawsze powtarzano ze tego kwiatu jest pol swiatu A byly partner niech zaluje ze skarby swe stracil i tyle Nie ma co wspominac Najwazniejsze ze teraz sie uklada w zyciu i ze jest dobrze :)

reklama
niech zaluje za to co zrobil mi i Emilce za te zdrady to wszystko jeszcze pozaluje....27 wrzesnia mam sprawe o pozbawienie go praw ale nawet sie wysilac za bardzo nie musze w tym sadzie bo sam sie zrzekł praw do niej :szok:;o ryczalam jak glupia bo tak mi bardzo szkoda Emilki bylo... a jak wyjechal nawet sie nie pozegnal z nia :( wogu;le to wrocil do limerick i firme zalozyl ale alimentow nie placi!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

a Ty Sylwia jak sie czujesz widze ze dzidus w drodze:):) ciesze sie strasznie:))::happy:

Do góry