reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

oni tak wlasnie maja ale pozaluje jeszcze tego... w sumie boje sie ze przypomni sobie po kilku latach o niej i wtedy bedzie najlepszym tata na swiece a ja juz bede ta zla.. tak wlasnie zrobil ze swoja pierwsza corka... ale ona juz niechce go znac bo tak jej w glowie namieszal a Emilki niedam skrzywdzic chocby nawet niewiem jak bardzo bedzie chcial...
Sylwia moze w walentynki urdzisz taki maly prezencik dla swojego bedziesz miec:):):-D:-D

a my wrocilismy wlasnie z wycieczki tak mnie zjaralo ze ledwo sie dotknac moge ale jutro bede brazowa:D:D trzeba wykorzystac jeszcze to chrobowe ile sie da a od soboty przyszlej ide do szkoly.... matko jak sobie pomysle ze znowu lekcje i nauka az mi sie slabo robi ale trzeba sknczyc w kncu:-)

reklama
buba dopiero doczytałam ..
chatka pochwalę się jak już zamieszkamy bo nie ma jej na dafcie :-p

sylcia wiesz co jak tak piszesz to moze nie masz właściwie problemu z zasięgiem tylko z telefonem..
mój ma tak samo jak miał inny telefon to z zasięgiem było wszystko ok wymienił telefon na inny i teraz nawet w domu nie ma zasięgu , jak gdzieś jedziemy i telefon jest w ruchu to tak samo nigdzie nie zadzwoni... normalnie parodia..
i to naperwno nie moze byc nagle problem z zasięgiem skoro ja zasięg mam wszędzie pełny i on miał a teraz nie ma..
to musi być wina telefonu i może u Ciebie jest to samo...

witam sie dzis jako pierwsza widze. troche po poludniu ale zawsze:) miasto zaliczone, obiad zaliczony teraz deser sie robi:) kurcze alimentow niedstane przez miesiac bo za pozno zlozylam dokumenty;/;/;/

Hej, Mamcie, ja z takim nietypowym problemem .... ponieważ nie sposób przeczytać 2069 stron bo być może ten temat już się przewinął, chciałam zapytać o wyprawkę do szpitala dla mamy i dziecka. Rodzimy w Listopadzie na Ennis Road. Chodzi mi głównie co zabrać ze sobą do szpitala a co tam dostanę. Jeśli ten wątek już się gdzieś przewinął to proszę o link.
Pozdrawiam, Mikado.

Hej, Mamcie, ja z takim nietypowym problemem .... ponieważ nie sposób przeczytać 2069 stron bo być może ten temat już się przewinął, chciałam zapytać o wyprawkę do szpitala dla mamy i dziecka. Rodzimy w Listopadzie na Ennis Road. Chodzi mi głównie co zabrać ze sobą do szpitala a co tam dostanę. Jeśli ten wątek już się gdzieś przewinął to proszę o link.
Pozdrawiam, Mikado.

ja znalazlam dwa lata temu liste rzeczy do szpitala i dla siebie i dla dziecka na ebrzuszek.pl - ci

reklama
Do góry