reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
sylcia007 Nic nie znalazłam na tej stronie. Chodzi mi głownie o ten szpital na Ennis, czy dostanę jakiś spis przed porodem?
Myslalam ze ogolnie szukasz listy, ja rodzilam w limerick'u Dziewczyny niejedne mowily ze dostawaly jakas koperte z ulotkami i byla tam jakas lista Ja ani przy ciazy z Nadia ani teraz zadnej listy nie dostalam Ogolnie raczej do kazdego szpitala potrzeba w sumie to samo Np w co poniektorych polskich szpitalach masz ich pizamy czy ciuszki dla dzieciaczkow Ja np wole miec wszystko swoje Wiem ze czyste wyprane i ze jest ok i tam samo z innymi rzeczami Jednak wole miec swoje Znalazlam liste na necie pobralam rzeczy i ogolnie nie trzeba bylo nic dowozic Jedyne co to raz o podpachy maternity poprosilam i kilka pampkow Bo zanim moj D by przyjechal to by nas zalalo :| bez problemu kobietki pelne opakowania daly... A jak chcesz to np zapytaj w szpitalu po prostu aby daly Ci jakas liste czy rady w co masz sie zaopatrzyc Ogolnie to powodzenia zycze )
i ja jestem. cisza jak makiem zasial.... my zEmilka bylysmy na wykopkach troche mnie plecy bola ale to u mnie normalnie nawet Emilka ziemniaczki zbierala i co ziemniaka zobaczyla to zimniak i zimniak co sie osmialam to masakra i nawet dobrze jej to szlo matko jutro o 8 zaczyman lekcje bje sie jak bym szla do pierwszej klasy masakra ale beda dziewczyny odemnie zpracy to choc tyle ze niebede tam sama nieznajoma nic trzeba leciec bo za chwile ma moj nazeczony przyjsc i trzeba jakas klacje zrbic bo pewnie bedzie glodny a ja dietka 4 kilo mniej
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hej dostaniesz ulotkę taka małą ze spisem i innymi ulotkami np dot karmienia itp...Hej, Mamcie, ja z takim nietypowym problemem .... ponieważ nie sposób przeczytać 2069 stron bo być może ten temat już się przewinął, chciałam zapytać o wyprawkę do szpitala dla mamy i dziecka. Rodzimy w Listopadzie na Ennis Road. Chodzi mi głównie co zabrać ze sobą do szpitala a co tam dostanę. Jeśli ten wątek już się gdzieś przewinął to proszę o link.
Pozdrawiam, Mikado.
jeśli chcesz skompletopwać już teraz to ja moge Ci moja poszukać i skopiowć :-)
dużo tam nie trzeba
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hellol dziewczeta
Gdzie sie podzialyscie ???
Gdzie sie podzialyscie ???
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
jestem :-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
jestem :-)
Choc jedna jest
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
ja tez jestem ucze sie praca Emilka i na nic wiecej czau niemam;/ musze chyba przestac spac zeby wyrobic ze wszystkim ehh...
fajnie ze sie uczysz ciociu noo zycie jest zabiegane ... u nas tez praca dom Nadia koty jakis obiad ogarniecie tego co lubie na obkolo siebie porozwalac chwila odpoczynku na lezaco i konczy sie dzien ;/