reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
haniulka weekendowo juz sie zrobilo :). my dzisiaj z niunka w fikolandzie bylysmy pobawila sie niunka :) . troszke deszczyk nas zlapal ale teraz juz w domku po obiadku i czekamy na D jak wroci z pracy . milego weekendu . pozdrwiam :-)

Ja kobieciny :))

Ohh ohh juz widac weekend wpadl na forum ;)

Ja na dzis mam plany leniuchowania na maxa :)
Jutro na kawuche do vikamci spadamy a w niedziele wystawa kotow :)

Buziaki babyy

Sylcia mam nadzieję że traficie:-D jak co to będziemy się zdzwaniać .,,, tylko daj znać o której się do nas wybiercie:szok::-D
ciasto już czeka:-p

a ja dziś trochę nie w humorze ... normlanie Ci irole mnie dobijają .. i do tego wdeptują w glebę:dry:

Hej kobietki!! Pilna sprawa... ma moze ktoras w was w domu syrop Hydroxizium?Do odsprzedania?Albo ktos jest w tej chwili w Pl zeby ewentualnie zakupil?Moi dopiero za 3 tyg przylatuja:-(Bylam dzis u lekarza,znow za wysokie cisnienie i to chyba na tle nerwowym-ja tez tak sadze... no i kazal brac ten syrop jesli bym miala taka mozliwosc...
No i wkoncu sie dowiedzielismy kto sie ukrywa w moim brzuszku;-) DZIEWCZYNKA :-):-):-)
W pon ide jeszcze raz do GP skontrolowac to cisnienie-mam nadzieje,ze bedzie dobrze!!!

haniulka no to moje gratulacje...

ja dzisiaj to jestem wymęczona:-D
Sylcia wpadła na kawuchę , pogoda super więc poszliśmy na plac zabaw , hehe
fala nas zakryła po drodze :-p:-D tylko ta baba sie schowała jedna:rofl2:
hehe
fajnie było:tak: dzięki ze wpadliście :-) ale teraz to musze poleżeć w wyrku hihi bo nie mam już siły:-p

Vikamciag dzieki za kawke :) ciacho pyszne mmm :) no a spacer po promenadzie rewelka :) chwile niezapomniane :) ! Tez jyz jestem
Na maxa wyjonczona :p teraz wy musicie do nas wpasc ;))

Haniulka ja niestety nie pomoge zabardzo :(((( ale gratuluje dziewczynki !!! I nie stresuj sie babo ! ;)

Vikamciag dzieki za kawke :) ciacho pyszne mmm :) no a spacer po promenadzie rewelka :) chwile niezapomniane :) ! Tez jyz jestem
Na maxa wyjonczona :p teraz wy musicie do nas wpasc ;))

Haniulka ja niestety nie pomoge zabardzo :(((( ale gratuluje dziewczynki !!! I nie stresuj sie babo ! ;)
[haha no ja też nie zapomnę jak nas zalało:-D

a wpadniemy napewno:tak: już niedługo... heh czyli jak D powiedział za miesiąc:-p:laugh2:hihih

a Nadusia śpi??? bo moja wypiła mleczko i odleciała:-)

reklama
Do góry