reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ech, ten mój optymizm :baffled::dry:... Od jutra ma padać i to do następnego tygodnia... No cóż, w końcu pogody się nie przeskoczy...

Filip właśnie uciął sobie komara, Oliwka bajke ogląda a ja się chyba napije herbaty i może coś słodkiego wciągnę (choć nie przepadam, ale tak jakoś dziś mnie wzięło) - mam ptasie mleczko, któraś chętna?

reklama
krycha ja ma:m ochotke :) . ostatnio na wszystko :). dzisiaj zrobilam leczo jakos mnie naszlo na papryke . a teraz bym sobie moze wloski zrobila bo juz musze zafarbowac . pogoda mnie dzisiaj dopiescila mala biegala po ogrodku z psiakiem pranie mi sie wysuszylo az fajniutko a tu ma padac :( mam nadzieje ze sie nie sprawdzi ta pogoda na ten tydzien .

No rzeczywiscie dzis bylo super :-) Juz by tak moglo zostac... Ale nie ma co narzekac w Pl zima nadal trzyma,wiec chociaz o tyle mamy lepiej ;-)
Milego wieczoru kobitki!!

Hellol :p

Krycha ano niestety wystawa kotow juz byla :( szkoda ze was ominela, zdrowia zycze :)) no i ja sie z checia poczestuje ptasim mleczkiem Mmm :))

Madzia kowalik noo pogoda byla rewelacyjna wczoraj :) szkoda ze juz dzis sie zmienila :/

reklama
Do góry