reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Vikamciag priv wyslany :)

Krycha moze od tego wlasnie ten bol :( no i nastepnym razem z Nadulina wpadniemy napewno :)

A z ta msla wycieczka ohh raz slonce raz deszcz, chcialam do kilaloe czy kildimo jechac ale pogoda bardziej zmienna niz przyslowiowa kobieta wiec po miescie pochodzilismy troszke :p wlasnie do domku wracamy :))

Bozenka wpadajcie kiedy chcecie :) dziewczyny z forum i w ogole sa mile widzjane u mnie :) no i dziekuje za komplemencik w sprawie domku :) misiakowi powiem ze sie podobal bo to on malowal wszystko i tapetowal; mozna wiec go troszke pochwalic, ale nie za duzo :p

reklama
A12.jpgJa tez sie witam:-) Dopiero wstalam i sniadanko zjadlam;-)A dzis na obiad pierogow leniwych mi sie zachcialo hihi Zobaczymy jak wyjda:-)
A wozek taki zakupilismy jak wyzej:-)
Milego dnia!!!

haniulka fajny ten wozeczek :)
sylcia walentynki tak jak u nas :) a Mayeczka dostala od nas wielkegoooo misia zamowilismy jej z dowozem :) ale sie cieszyla :))) moja niunia. spala z tym wielkim misiem hihihihihi.
ja mam dzisiaj ochotke na nalesniki wiec je zrobilam i kapuche czerwona na cieplo i tez juz sie robi .

haniulka fajny wózio .. a co to za firma wogóle.. nie widziałam jeszcze takiego:rolleyes:

u mnie po walentynkach pół na pół..
jak byliśmy na spacerze złapał nas grad i ulewa.. i mnie przewiało lekko .. ucho mnie boli... ale już działam i powoli przechodzi ,
później to już było faajnie tylko:-p aż do rana..
a dzisiaj rano poparyłam sobie usta i podniebienie.. więc nie za ciekawie bo mnie wsztsko piecze:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Wozek to Baby Merc-polska firma;-)a pierozkow juz niestety nie ma-udaly sie swietnie i na kolacje nawet zjedlismy reszte:-D
Milego dnia kobitki!!

Do góry