haniulka83
Aktywna w BB
Dzieki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
krycha male sprostowanie przeprowadzeni nie znaczy urzadzenido dzis nie wiem gdzie co jest a wszystko jest wszedzie
nie wiem kiedy to ogarne
a maly Ci ladnie wazymoj patryk wazy 10kg
![]()
bozenka drozdusia Dziewczyny senkju za kawkemilo bylo was zobaczyc :*
Musze reszte dziewczyn po odwiedzacwiec szykujta sie
a teraz zmykam do misiaki sie potulic
![]()
Kiss
krycha to chyba jestesmy kolezanki z porodowki ja tak samo 8.09.10jak maly ma juz jakies zeby?
![]()
Hellol lasencje)
W pt po pravy udalam sie do drozdusii i pimknelysmy po sklepach pochodzicno i do kryski wpadlysmy na kawuche, Filip ogromny chlopak
kryska oby kregoslup nie padl Ci
smieszek z niego fajny no i Olivca pannica duza
![]()
A wczoraj upoilam sie winkiem u sasiadki, ojj i spalo mi sie rewelacyjniea teraz leniu****e po sniadanku, no ale na wycieczke jakas mala chcemy sie wybrac wiec zmykam obiadzik ugotowac i wyszykowac sie
![]()
vikamciag hej hej hej wczoraj sms-ka Ci rano wyslalam jak sie czujesz etc ze jakby co to mozemy zawsze przeniesc spotkanko na inny dzien, i nie dostalam odp![]()