reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dzień dobry! Ale ciepełko na dworze, co? Aż miło się poszwędać :-)

Haniulka83, zależy co Cię interesuje... Bo Nivea rzeczywiście jak na lekarstwo, najwięcej J&J. My np. używamy Oliatum i J&J czasem. A w Pl bardzo lubię tą serię z Nivea, ale tu nie dostaniesz...

Dzindusia, to szybciutko się uporaliście ze wszystkim, super!

A my dziś byliśmy na szczepieniu na rota i poprosiłam lekarza żeby tę moją maliznę zważył i aż mi się nogi ugięły jak zobaczyłam co się wyświetliło - prawie 11 kg :szok::szok::szok::szok: No i masz, moje dzieci ważą tyle samo :baffled:

reklama
Haniulka83, na Milk Market jest nowy sklep z odżywkami < po tej stronie co jest Tase of ....>i on ma tam tez kosmetyki min dla dzieci dużo ma z Ziaja

krycha male sprostowanie przeprowadzeni nie znaczy urzadzeni :-D:-D:-D do dzis nie wiem gdzie co jest a wszystko jest wszedzie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: nie wiem kiedy to ogarne :eek:
a maly Ci ladnie wazy:szok::szok: moj patryk wazy 10kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

Dzieki dziewczyny,no to musze sie zastanowic czy mi ma rodzinka przywiezc ta Niveae,czy jednak tu kupowac...Bo nie wiem jak oni sie do mnie zabiora jak im liste zakupow podam :-DMy dzis zakupilismy m.in.wanienke i buteki,a wozek juz w Pl stoi i czeka na kuriera;-)
Krycha to ci chlopisko rosnie z tego Filipka:-)
Pozdrawiam

Dzieki dziewczyny,no to musze sie zastanowic czy mi ma rodzinka przywiezc ta Niveae,czy jednak tu kupowac...Bo nie wiem jak oni sie do mnie zabiora jak im liste zakupow podam :-DMy dzis zakupilismy m.in.wanienke i buteki,a wozek juz w Pl stoi i czeka na kuriera;-)
Krycha to ci chlopisko rosnie z tego Filipka:-)
Pozdrawiam

ja zawsze nivea kurierem przesylam ale my i tak raz w miesiacu jakas paczke mamy z pl wiec zawsze pare kosmetykow dokladamy ;-);-)

witam kobitki :)

dzindusia dla mnie przeprowadzka jest jakas masakra :~( a co dopiero poukladac to wszystko mi to zajelo wiecej czasu niz myslalm ze zajmie .
krycha no ladnie ale chlopak Ci rosnie hihihi , niech zdrowo rosnie i duzo je :) .
haniulka no ja wlasnie dzisiaj kupowalam kosmetyki na mungret street i jest nivea dla dzieci .
sylcia a ty nastepnym razem i nas nawiedz :) .

mojej niunce trojeczki wychodza :( i tak mamy juz 10 zabkow masakra ze wszystkie naraz ( podpisaly jakis pakt ze soba :( ) milego weekendu .

czesc dziewczyny , w koncu weekend:)mam nadzieje ze pogoda dopisze:)
ja milam wszystko kupione dla malej z nivea i okazalo sie ze na wszystko jest uczulona:(
Krycha ktorego rodzilas , bo moja mala ma tez 5mc 3dnia:)

reklama
Do góry