reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzień dobry! Kurczaki, jakoś tak zimno mi dzisiaj, choć w domu 20 st., hm... Zaraz sobie herbatę zrobię może pomoże ;-)

Alex2339, oj, to musisz mieć jazdę bez trzymanki teraz, co? Zdróweczka!!!!!

A Fifiemu dziś zaczął wyłazić kolejny ząbek. Marudny Bidulek jak nie wiem... Posmarowałam Mu dziąsełka Bonjelą cycusia dostał i w końcu zasnął, ale noc ogólnie mieliśmy bardzo ciężką...

Hejka bejbezzz ;)

Krycha priva dostalam I jutro jak masz czas to wpadne do Ciebie tak po 16 kolo 17 z compadre, wiec sie przygotuje ze dwie baby przyjda :)

Aga hellol ! :)

Alex zdrowka dla chorowitkow ! :*****

Vikamciag kochana zdrowia zycze i duzo odpoczywaj ! Nie przemeczaj sie ! Buziaki slee ;)

bozenka drozdusia Dziewczyny senkju za kawke ;) milo bylo was zobaczyc :*

Musze reszte dziewczyn po odwiedzac :) wiec szykujta sie ;) a teraz zmykam do misiaki sie potulic ;)

Kiss

Sylcia007, będę w domu :-)

Dziaciaki pokąpane i kolację już wciągnęły. Oliwia się jeszcze do 20.00 podziczy a Filip, hm... Zupełnie nie wiem kiedy Go spanie najdzie, w sumie ziewa cały czas, ale kto Go tam wie :rofl2:...

Sylcia chciałam jutro przyjechać ale że Oli ma goraczki dzis i słabo sie czuje to odpuszcze sobie ale co sie odwlecze to ..:)

Hello dziewczyny!
Mam pytanie,tak z ciekawosci:-) Jakich kosmetykow uzywacie dla Waszych maluchow?:-) Tu w wiekszosci sklepow widze tylko Johnsons baby,a z nivea jakos nie moglam znalezc hihi.Moze zle patrze:-D

reklama
wpadam sie przywitac i jak by sie ktos o mnie martwil :-pto informuje ze juz przeprowadzeni jestesmy i neta tez juz mam :tak::-D

haniulka ja uzywam nivea baby ale z pl sobie sciagam bo tu albo nie ma wcale albo jakas pojedyncza rzecz czasem w dunnes widzialam

Do góry