reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Madzia kowalik zdrowia :) no i gratulacje dla malenkiej :)[/QUOTE]

dzieki sylcia troszke wykonczona jestem mala zreszta pewnie tez :( nie sadzilam ze tak wszystkie odrazu jej beda wychodzic :( .

reklama
hej
ja dzisiaj byłam u GP na macance , mała nadal główką w dół
mi się tak słabo srobiło i ciemno w oczach ze musiałam usiąść w trakcie szukania serduszka
pielęgniarka dała mi wodę do napicia się i trochę przeszło położyłąm się spowrotema tu znó ciemno w oczqach słaby oddech przyśpieszony w uszach piszczy, nie słuszałam co do mnie mówi a ona nie mogła znaleźć serduszka ..
powiedziąła żebym usiadła i poszła po lekarza
przyszedł lekarz nalazł serducho i wszystko ok bije pięknie mała zaczęła na dodatek ostro kopać więc uznał ze wszytsko ok..
i kazał duzo odpoczywać
za tydzień badanie w szpitalu..

masakrycznie się czuję...

Vikamcia zdrowka kochana :) ja pamietam jak ja mialam macanke, ale to rowno w 40 tyg mialam Tez mi bylo slabo; Odpoczywaj duzo ! ;)

Kamcia ja Ciagle zapraszam do siebie ;) Tylko tak po poludniami bo do 2-3 jestem w pracy;

Dobry wieczór Laseczki :-)!

Haniulka83, no super nie jest. Musiałam się poratować tabsami... Ile może trwać takie cóś??? Zdrówka dla Twojego M.! No i widzę dobre wieści - super, że z Maleństwem wsio dobrze :tak:

Madziakowalik, zdrówka dla Mayeczki. Wszystkie na raz :szok::szok::szok: matko kochana to się dziewczyna namęczy a Wy razem z Nią. Jedyne pocieszenie, że jak wyjdą to będziecie mieć już spokój :sorry: Buziak od nas dla Mayeczki!

Sylcia007, zaraz Ci priva nasmaruje ;-)

Aga_irlandia, helloł :-D:-D:-D

ViKamciaG, dobrze, że Maleństwem wszystko dobrze :-), ale, że lekarz nie zostawił Cię na jakiejś kontroli to aż przerażające... Odpoczywać :eek:, heh, łatwo się mówi jak trzeba się dzieckiem zająć. Trzymaj się Kobieto!

krycha kazał odpoczywać:baffled: no tez się zdziwiłam ze mi nie kazał żadnego magnezu , czy czegoś tam łykac na osłabienie..
a ja nawet nie wiem co mogłabym brać żeby się wzmocnić:-(

krycha kazał odpoczywać:baffled: no tez się zdziwiłam ze mi nie kazał żadnego magnezu , czy czegoś tam łykac na osłabienie..
a ja nawet nie wiem co mogłabym brać żeby się wzmocnić:-(

No chyba magnez wlaśnie i żelazo. Rany... Do porodu Ci jeszcze troszkę zostało i go to niezaciekawiło, hm... Może skonsultuj się z innym lekarzem? No nie wiem... Ja przynajmniej bym tak zrobiła dla swojego spokoju...

no on stwierził że jak znalazł serdusz\ko i dziecko kopie to wszystko ok...

żelazo biorę już od 3 miesiąca bo miałm niedobór , więc musiałam a magnez chyba sobie zakupię...

reklama
Ja jak chodzilam z Nikodemem w ciazy w PL tez czesto bylam oslabiona i lekarz sprawdzal bicie serduszka i kazal duzo odpoczywac no ale jak skoro jedno dziecko w domu a z drogim w ciazy nie zawsze mozna bylo odpoczac

A u mnie cala 4 chodzi zasmarkana kaszlaca no nie wyobrazacie sobie jaki ja mam koszmar w domu

Ostatnia edycja:
Do góry