reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

To szybciutko przyszla ta posciel;-) Fajnie!! Moze tez sie na nia zdecyduje:-) A jak to pozniej wyglada,kto ja dostarcza?Kurier?

reklama
Hejka bejbes ;)

Vikamciag a wiec ustalone Nasze koty sa wyswatane ;) kochana a na kawke przyjedziemy za tydzien co ? ;)

Zaliczylam dzis na szybciocha herbatke z sasiadka Nadinka spi Kot na szczescie w domu jest i nie mialczy Juz mam plan na jutro Uwielbiam weekend Mam dni dla siebie i rodzinki Lubie po kuchnii sie krzatac wiec juz plan na sniadanie/obiady/deserek/kolacje mam :) A dzis moj ptys szarlotke z budyniem mi zrobil Mmm takiego smaka mialam :)

PS drozdi a wiec nic tylko smietanke teraz ubic ;) hihihihi :)))

Buziaczki lejdis do jutra ;)

no wiedziałam ze za tydzień:-p
tyle że mam nadzieję że za tydzień to nie będzie za dwa znów;-)

matki jedyna jaka pogoda do dupy normalnie... trzeba się dziś czymś zająć;-)

ViKamcia my tez nie przyjedziemy M idzie o 7 rano do pracy i wraca o 11 ale o 16 musi byc spowrotem w pracy takze nie da rady

alex ale to za tydzień .. więc za tydzięń możecie już przyjechać:-)

sylcia u was wieje.. a pomysl sobie jak u mnie jest jak ja mam 5 min piechotą do oceanu:baffled:
z domu nie wychodzę na nogach bo by mnie zwiało..
z małą na spacer też nie...:confused2: już trzeci dzień siedzimy w domku i czekamy aż chociaż nie będzie wiało żeby dało się ujść:eek:

reklama
Do góry