reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
sylcia koszmar jakis Ale ma sie uspokajac pomalu do wtorku sytuacja powinna sie unormowac Tak przynajmniej mowi mi moj tel:tak:;-)
i oby to byla prawda bo nawet na spacer sie wyjsc nie da Jedynie co to:sorry: na fajke ale to sila wyzsza :rofl2::rofl2:

Dzindusia oby Twoj fon mial racje :)) bo nawet na spacer nie mozna zbytnio isc :/ jedyne co to jakies zakupy etc ale wolalabym sobie gdzies po jakims parku pochodzic czy nad jeziorami ale niestety te spacery na lepsza pogode musza poczekac :(

nio dokladnie Tylko dzieci szkoda ze musza w domku siedziec Obawiam sie jednak ze jak wiatry sie skoncza to bedzie lalo z miesiac bo to taka pora deszczowa teraz sie zaczyna OOOO RANY co za kraj

Obiadziki zrobione zjedzone Chalupka ogarnieta Kureczka juz spiaca wiec lezy w lozeczku a i ja sie uwalilam na lozku i leniu****e przed tv z kocurem i D :)

Dziewczyny jak lubicie koty lub np macie ochote zobaczyc wystawe kotow to 20 lutego w Kilmury Lodge Hotel jest wystawa ! :) mnie tam nie zabraknie napewno ;)

haniulka tez sie zdziwilam ze na drugi dzien od zamowienia juz mialam w domku.Pan z poczty to przywiozl ale paka byla ogromna...jak tylko przyszlam z pracy zaraz musialam zobaczyc jak wyglada w lozeczku i powiem ci wyglada jeszcze lepiej na zywo niz na zdjeciach.za paczke zaplacilam 15 euro,ale mozna odbierac u Eweliny bezposrednio,jakos nie chcialo mi sie fatygowac:laugh2:

reklama
Do góry