reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Alex nie martw sie,musisz sie kochanie do tej sytuacji poprostu przyzwyczaic.Tak my juz mamy mamy blizniakow i nie kto inny cie zrozumie najlepiej jak druga podwojna mama.U mnie ju jest lepiej niz bylo,ale przede mna jeszcze zabkownie.Moje dziewczyny jescze nie maja kasownikow.Ale sa obydwie chore wiec tez jest tragedia.Ja niedosyc z zmeczona to jeszcze chora.

reklama
Witam kobietki :))

Ohh klada sie juz spac, po pracy po herbatce, Nadina mnie na maxa dzis wymeczyla ;) moj Gasparr ma I lov u ... Zaniedlugo marzec wiec spiewa mi w domu :) Dobrze ze w nocy spi bo inaczej by z kotami na dworzu spal, choc zdaje mi sie ze wcale by mu to nie przeszkadzalo ;)

Milej nocki kobieciny :)

Juz jutro pt Uwielbiam weekendy :) troszke odpoczynku spokojnie za obiady moge sie wziasc i spedzenie czasu z kureczka ;*****

Dobrej nocy ;)

Witam sie rowniez! Pogoda okropna rzeczywiscie!! Juz by ta wiosna mogla przyjsc od razu by sie lepiej czlowiekowi zrobilo:-)
Milego dnia!!

Witam kobietki :))

Ohh klada sie juz spac, po pracy po herbatce, Nadina mnie na maxa dzis wymeczyla ;) moj Gasparr ma I lov u ... Zaniedlugo marzec wiec spiewa mi w domu :) Dobrze ze w nocy spi bo inaczej by z kotami na dworzu spal, choc zdaje mi sie ze wcale by mu to nie przeszkadzalo ;)

Milej nocki kobieciny :)

Juz jutro pt Uwielbiam weekendy :) troszke odpoczynku spokojnie za obiady moge sie wziasc i spedzenie czasu z kureczka ;*****

Dobrej nocy ;)
oj mam to samo z moją kotka:-D
jak nieraz miałczy to mnie do szłąu doprpwadza:-p

może ich spikniemy?? hihih

reklama
Dostalam dzis paczke z komplecikiem do lozeczka i moge w 100% polecic eweline jest godna zaufania a towar super,jestem megaaaaa zadowolona!!!!

Do góry