reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

sylcia w niedzielę będę w Limerick i u Alex.,. więc jak się umawiamy??
oczywiście jeszcze nie wiem o której bo się nie umówiłam na wizytę:-p
ale będę cały dzionek:tak:
żeby się na maluchy napatrzeć :-D

a u nas już choinka stoi...:-) mała szalała , ciągała łańcuchy , zdfejmowała bombki z drzewka:-D
no masakra jakaś ,... z kotem się rzucała... hehe
później razem chcieli spróbowac drzewka:-D więc zastawiłam stolikiem i jest spokój:-p

aha no i na mikołajki poczułam dzicię moją najkochańszą (wkońcu) bo poć późno:sorry2:
ale z Vi też człam chyba w 17-18 tc więc prawie równo...

a wy jak spedziłyście mikołajki??

reklama
Hejka! Super przed chwilą jeszcze śnieg pruszył :-D:-D:-D Miło tak z ciepłej chałupy się pogapić :tak:. A największa radochę miała oczywiście Olwika ;-). No i szczepienie na rota mamy już z bańki i dobrze, że się bez igieł tym razem obyło :sorry:

Madziakowalik, może faktycznie te kropelki trochę szczypią, póki się te ranki nie zagoją, nie wiem... No, ale kropić trzeba, co zrobić...

Chorowitkom zdrówka życzę :tak:

I zmykam już na dziś, wczoraj moje dzieci jakiegoś diabełka w sobie miały i mam dość... Udanego dnia :sorry2:

dziewczyny wiecie ile kosztuje wizyta z USG w polmedzie w limerick??
musze się zapisac ale chciałam wiedzieć na co się nastawiac;-)

krycha fajnie że u was pruszy:tak:

Już przestało :dry:... O ile dobrze pamietam to 120€, ale nie jestem pewna... Aha, i zapomniałam napisać - super prezent Ci młodsze dziecie na mikołajki zrobiło ;-)

to wam coś opowiem co do ceny wizyty:wściekła/y:
zadzwoniłam żeby się umówić i mówię chciałam się umówić na badanie połówkowe z usg ile to będzie koztować
a baba do mnie że wizyta kosztuje 60e a usg 120 więc pytam ile połówkowe a ona no to wizyta + usg to 180:szok:
myślałam ze się pos*** jak usłyszałam i powiedziąłam że się zastanowię i oddzwonię ;-)
bo w galway koszytuje właśnie 100e więc myslę nawet z paliwem do galway mnie taniej wyniesie..
ale chyba ta baba jakaś niedoświadczona była...
kumpela jak będzie w limerick pojutrze to mi się dokładnie dowie,...;-)

dziendoberek
nareszcie mam troszke czasu i nawet czuje sie troszke lepiej wiec zagladam:-):-)

madziakowalik jak pierniczki sie udaly?? z jakiego przepisu robilas?? tez mam zamiar zrobic chyba musze juz zaczac bo one musza lezakowac tak??

VikamciaG i wyjasnilo sie z ta cena za wizyte?? bo 180e to zaduzo nawet jak na polska przychodnie:dry:

milego dnia

reklama
witam kobietki :)
u nas dzisiaj maly len zawital nic mi sie nie chce robic . a D wymyslil rolady na obiad :/ . dzindusia tak musza lezakowac a jezeli chodzi o przepis to mam babciany jeszcze :) ale wychodza mniam mniam . milego dnia.

Do góry