reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Bry! My już z Oliwką na nogach, a chłopy jeszcze śpią :sorry2:. Ten kaszel mnie wykończy :baffled:...

krycha współczuje przeżyć..
my tez przegapiliśmy te całe rota.. na szczęście mała nie złapała nic....

bez zensu że nie można szczepić na to w starszym wieku..
wogóle do jakieo wieku jest prawdopodobieństwo zachorowań na rota??

No to nie było nic miłego... Nie mam pojęcia do kiedy niestety...

Alex2339, oby więcej już Wam nie zamarzało! Jak dzisiaj u Was nocka?

Udanego weekendu mamuśki :-)

reklama
Bry! My już z Oliwką na nogach, a chłopy jeszcze śpią :sorry2:.
wow Krycha nie masz pojecia jak ja chcialabym kiedys tak napisac: A chlopy jeszcze spia hihi, nawet jak bede wtedy narzekac to mozesz mnie z dzis zacytowac... Jakby ni bylo to idealna rodzinka 2 na 2:)
Alex do piątej to całkiem nieźle moja Droga, patrzę a Twoje chłopaki jutro już miesiąc skończą, wow jak ten czas leci

my wlasnie skonczylismy choineczke ubierac . moja niunka zakochana :) i Mikolaj u nas wczesnie byl bo wypatrzyla prezenty :) ech te dzieciaczki . az mi lezki polecialy tak sie cieszyla . ja wlsnie skonczylam ciasto na pierniczki i niech sobie polezy w lodowce do jutra . milego wieczorku .

Dzień doberek! Kolejny tydzień czas zacząć :tak:! Właśnie siedzę sobie sącząc gorącą herbatke i czytam co u Was, bo w weekend nie miałam czasu na neta :sorry2:

Alex2339, poczekamy, poczekamy ;-) Wracaj do nas szybko!

Olivca, heh, w takim razie czekam na takiego Twojego posta :tak: i mocno trzymam za Was kciukasy! Powiem Ci, że czasem mam troszkę dosyć, zmęczenie daje znać o sobie, nie ma co ukrywać, ale już nie wyobrażam sobie innego życia! Ostatnio złapałam się na tym, że choć marzę o chwilce tylko dla siebie, żeby sie pobyczyć, pospać albo poleniuchować troszkę dłużej niż czas drzemek dzieciaków, ale potem pomyślałam, że co ja bym takiego robiła bez Nich właśnie? Normalnie aż zatęskniłam :laugh2::laugh2::laugh2: Dobrze jest jak jest :tak:

ViKamciaG, Twoja córcia to słodka dziewczynka :sorry2: Fajowskie fotki!

Madziakowalik, a Mayeczka pomagała Wam w ubieraniu choineczki? Powodzenia w robieniu pierniczków ;-)

Byliśmy w sobote przebić uszka Oliwce. Muszę przyznać, że nawet dzielnie to zniosła, troszkę tylko popłakała, ale szybko Jej przeszło. Za uszka się nie ciągnie, nie majstruje przy kolczykach, więc nie jest źle, tylko nie bardzo chce sobie dać zakropić :dry:

Herbatka mi wystygła :baffled: idę zrobić sobie nową... Miłego dnia mamuśki ;-)

Dzien doberek :-)

Ale dzisiaj pospalysmy az do 10 mojej niunce sie jakos dluzej spi teraz :-) . Obiadek mam juz gotowy takze dzisiaj bedziemy piec pierniczki . krycha moja myszka tez nie lubiala tych kropelek w pierwszych dniach a teraz jest juz dobrze pozwala sobie kropic ( musi je to piec troszeczke ) . a jezeli chodzi o choinke to ja ubieralam a niunka z innej strony rozbierala , babeczki byly wszedzie co i Neusiowi sie podobalo :-D . jak tam po Mikolaju u nas wczoraj byl D sie przebral niunka nawet sie nie bala ale za brode pociagnela i krzyknela tata :-D za to odpakowanie prezentow jejku ile bylo radosci az mi lzy polecialy :).milego dnia.

reklama
Do góry