reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzindziusia tak wyjaśniło się ,.. zadzwoniłam dzisiaj a inna babka do mnie że 100 e:sorry:
to nie wiem skąd tamta sobie ceny brała.. ale się wkurzyłam...
bo już miałam się umawiac do Galway bo tam za 100 robią... a tak to w niedzielę jade brum brum do gina i dowiem się jaka będzie płeć:cool2:
a tamta to jakas nienormalna kobieta była:eek:

reklama
alex tutaj to ludzie juz wymarli:-p
zostay tylko pojedyńcze egzemplarze

a ja zapomniałam napisac o mojej wizycie u gina...
wszystko gra, serduszko super, wszystko wymiarowe, dzidzia starsza o tydzień ...
waga 383 no i najprawdopodobniej będzie kolejna dziewuszka..
a co tam;-)
do końca nie wiadomo bo miała złączone nózki ale nic nie wystawało
a mój D się kłócił że "tam jest chłopak" hahaha-zobaczymy

wydaje mi sie ze atmosfera swiatecznych zakupow sie tu wdala i nikt nie na czasu. pozdrawiamy babeczki. my dzisiaj na szczepieniach bylismy z niunka . cale szczescie ze nastepne dopiero za trzy latka :) milego wieczorku :)

a przed nami jeszcze 2 szczepienia:dry:
to na 12 msc bo musimy czekać aż małej przejdzie, no i to na 13 msc...
a później będzie spokój:-)

taa zakyupy porzadki... no ale chwila na kawkę przy laptopie by się przydała;-)

przydalaby sie przydala :) . my wlasnie prawie skonczylismy zakupy jutro jeszcze musze isc malej odebrac prezenty i koniec zapomnialam o gotowaniu:/ masakra caly tydzien bede przy garach hi hi hi . ale my kobitki mamy fajne zycie :) . ja sie ciesze ze juz mam po tych szczepieniach bo juz nie znioslabym jej placzu :/

reklama
Hej mamusie! Widzę, że przygotowania świąteczne pochłonęły Was do reszty :sorry2:... Zostawiam dla Was życzenia...

Aby te Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

311306d1293028948-moze-mamusie-ze-swidnicy-dzwon.gif

Do góry