reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dziendoberek

leje bynajmniej u mnie i nic mi sie nie chce za tydzien moj Nikos ma urodzinki i tak sie zastanawiam czy czasem jemu nie zrobie prezetu chociaz bym wolala wytrzymac do 36 tyg. no i po drodze mam jescze halloowyn i swieto zmarlych:baffled::baffled::baffled:jakos mnie to kapletnie nie bawi :no::no::no:

dzien doberek :)

Sylcia witamy - to dobrze ze obyla sie bez zabiegu . buziaki dla malej . Alex odpoczywaj i nie mysl w ten sposob niech dzieciaczki jeszcze poczekaja w brzusiu . :) . krycha Filipek taka mala kluseczka slodka buziaki dla Was .milego weekendu .

Bry! Ależ mgliście z rańca było, aż niemiło z wyra było wstawać :szok:! Ale widzę słonko jednak się zaczyna przebijać, więc dzień zapowiada się śliczny :-D

Alex2339, no taka niespodzianka na urodzinki byłaby super ;-) (no, przynajmniej dla nas, bo wiadomo, że dzieci mają swoje zdanie i nie koniecznie takie samo jak nasze :-):-):-)). Mam nadzieję, że oprócz zmęczenia nie dokucza Ci nic więcej?

Kasia limerick i jak u Was z choróbskiem? Pogoniliście do cholerstwo czy nadal Was nęka?

Madziakowalik, ano kluseczka, a wczoraj miał znów zwiększone zapotrzebowanie na mleczko i już się boję co to będzie jak takich dni więcej będzie? Ech... No, ale dobrze, że je i że dokarmiać nie trzeba ;-) A Majeczka słodka Laseczka jest! I tak sobie myślę, że te kroczki coraz odważniejsze już tylko stawiać będzie :-) już sobie w spokoju nie posiedzisz, oj, nie ;-)

Sylcia007, o rany :szok: to super, że udało się bez zabiegu to wyleczyć! Popraw mnie jesli się mylę, to o te gradówki chodziło, tak?

No, a Młody po wczorajszej połowie nocy i całym dniu żarłocznym dziś odsypia... W nocy aż 2 razy, od 24.00 do Niego wstawałam, więc czuję sie nawet wyspana :sorry2:! Udanego poniedziałku życzę :-)

Alex2339, no taka niespodzianka na urodzinki byłaby super ;-) (no, przynajmniej dla nas, bo wiadomo, że dzieci mają swoje zdanie i nie koniecznie takie samo jak nasze :-):-):-)). Mam nadzieję, że oprócz zmęczenia nie dokucza Ci nic więcej?

Jeszcze w zeszlym tyg. czulam sie fatalnie ale zaczelam sie wiecej oszczedzac i wiecej odpoczywac to jakos czuje sie lepiej nawet lepiej niz w zeszlym tygodniu ale nigdy nic nie widomo ale bardzo bym chciala chociaz ta jedna ciaze donosic

witam sie :-):-)
sloneczko cudnie swieci :tak::tak:
sylcia jak urlopik?? trzeba jakis spacerek zorganizowac ;-);-)
alex wszystkiego dobrego i glowa do gory bedzie dobrze

zycze wszystkim milego dnia

reklama
Dzień dobry! Ano racja, przymroziło :tak::tak::tak: Pogoda jak najbardziej do chorowania, ech...

Jeszcze w zeszlym tyg. czulam sie fatalnie ale zaczelam sie wiecej oszczedzac i wiecej odpoczywac to jakos czuje sie lepiej nawet lepiej niz w zeszlym tygodniu ale nigdy nic nie widomo ale bardzo bym chciala chociaz ta jedna ciaze donosic

A widzisz, znaczy musisz się jak najwięcej oszczędzać, choć domyślam się, ze z dwójką starszaków to nie takie proste... W czwartek wizyta? Trzymam kciukasy żebyś nie musiała za długo na poeczkalni siedzieć ;-)

Kasia limerick, a cóż tego Twojego chłopa tak dopadło, co? Czy tak się pieści ze sobą??? Zdrowiejcie w końcu, ileż można? No i my czekamy :-p;-)...

Do góry