reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam koietki :)
ale zimno z rana :( mam nadzieje taka malutka ze popoludnie bedzie sloneczne jak wczoraj :). alex2339 odpoczywaj jak najwiecej :) kasia limerick moja znajoma dostala mate takze nie bedzie kupywac :( a szkoda bo fajna . moja niunka wczoraj nas zaskoczyla przeszla z jednego konca pokoju do drugiego :) jestem przeszczesliwa mam nadzieje ze roczek swoj przejdzie . krycha buziaki dla maluchow :*.milego dnia .

reklama
dzień doberek:-)
Madziakowalik gratki dla Mayeczki;-) nasz młody próbuje ale zdecydowanie lepiej mu wychodzi raczkowanie:-p no ewentualnie przy meblach pośmiga:-) ale i tak wszędzie go pełno:laugh2:
Krycha ja to nie mogę przeżyć że ten twój mały to taki okrągły na buzi-jak księżyc w pełni:-D

Dzień dobry! Zimno jak nie wiem :szok::eek: a przynajmniej na razie, bo później pewnie znów słonko dogrzeje, a przynajmniej ma nas porospieszczać jeszcze do następnego tygodnia :tak: (przynajmniej irlandzka pogodyna tak twierdzi :-p)

Kasia limerick, no i jak samopoczucie R? Słuchaj, a może Ty Go za mało w nocy dogrzewasz :-p:-D:-D:-D? Może na jakiś czas Tofik powinien Cię zastąpić :-D:-D?

Madziakowalik, zobaczysz, że roczek swój przejdzie :tak:, z resztą tak samo jak i Twój śmieszek Drozdusiu! Rany, jak ten czas leci... Dopiero co się na poródwkę wybierałyście a teraz już do chodzenia Szkraby się zabierają...

Drozdusia, uwierz, że ja to do tej pory pojąć nie mogę skąd On takie pućki wziął i jak tak czasem patrzę na Niego to jak nie moje dziecko (pamiętająć jaka Oliwka była), bo taki wielkolud... Za W następnym tygodniu czeka nas wizyta na 6 tygodni i ważenie będzie, ciekawe co teraz waga zakrzyczy! Ale myślę, że za bliski czas będzie podobnie jak u Ciebie - mała różnica z wagą i te same pieluszki ;-)

Miłego dzionka :-)

doberek:) KRYCHA moze masz racje??? moze tofika odesle na pieterko ???? i moze R sie wtedy polepszy ??:))) buehehehehe:DDDDD poki co jest troche lepiej ,jak juz w pelni r sie wykuruje to wpadneimy :))
MADZIAKOWALIK ok nie ma sprawy szkoda tylko ze tak dlugo trwalo to zastanawianie sie :(((
E.W.A ja juz w limericku nie pojde do zadnego ginekologa bo co jeden to lepszy:(((( nie polecam zadnego :((((

Bry! No i mam powtókę z rozrywki :confused2:... Tym razem mój M zaczął pierwszy chorować, dziś Oliwia z katarem wstała, poprostu cudnie :crazy:!

Witamy sie:) dziewczyny macie moze namiary na jakiegos ginekologa dobrego w limerick:)

Ja wiem o dwóch ginekologach, którzy przyjmują w Limerick (w Medipolu, dr Brzozowski i w Polmedzie dr Sempka), ale czy są dobrzy :baffled:, hm...

doberek:) KRYCHA moze masz racje??? moze tofika odesle na pieterko ???? i moze R sie wtedy polepszy ??:))) buehehehehe:DDDDD poki co jest troche lepiej ,jak juz w pelni r sie wykuruje to wpadneimy :))

Ja tam cierpliwie na Was czekam :tak:! Niestety i u nas coś się rozkręca, oby szybko przeszło!!!!!!

Krycha bo to taka pora chyba na smarkanie:confused2: było bardzo ciepło a teraz ziąb:sorry: a jak już ktoś do domu przyniesie to można być prawie pewnym że dzieciaki szybko podłapią:baffled:

Krycha bo to taka pora chyba na smarkanie:confused2: było bardzo ciepło a teraz ziąb:sorry: a jak już ktoś do domu przyniesie to można być prawie pewnym że dzieciaki szybko podłapią:baffled:

Nooo, zdecydowanie taka durna pora :baffled::eek:, a M często na jesień wraca zaziębiony z pracy, więc fajowo się zapowiada... Mam nadzieję, że jutro weźmie sobie dzień wolny i wyleży choć troszkę przez weekend!

reklama
Do góry