reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hej Laseczki! Dopiero teraz mam chwilke na kompa, bo cccaaaałłłłyyyy dzień aktywny ;-)

Mozesz skozystac z Bliscy pl ale bardziej bym polecala My HeritageTree
I zdrowka dla synka zycze
No Nikos juz w domku oeracja udana wyciagneli druty kosc sie ladnie zrosla i cale szczescie obeszlo sie bez lamania kosci uf.
jeszcze przez 2 tygodnie musi nosic opatrunek bo ma ranke po operacji

Dzięki śliczne za odpowiedź, poszperam w tych programach i zorientuję się o co w nich chodzi :-)! No a Filiepk ma się dużo lepiej :sorry: Bardzo się cieszę, że operacja się udała, cały dzień o tym myślałam, ale czasu nie było żeby tu naklepać odrobiny słów wsparcia... Szybkiego powortu do pełnej sprawności życzę :tak:

KRYCHA zdrowka dla Filipka:))) ja niestety nie pomoge z tym drzewem:(( kiedys robilam ale robilam to reczie ...i nic z tego nie wyszlo :/

Galeria konkursowa � Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci

Dzięki i tak! Również kiedyś robiłam takie moni drzewko ręcznie, na studiach, ale malutkie było i ogranoczało się tylko do najbliższych a chciałabym troszke pokopać i zostawić czytelna swoim dzieciom :-)! I jak wspominałam, Filipek ma się dużo lepiej :-D No i w końcu rozgryzłam o co biega z tymi linkami - nie mogę otworzyć w tym samym czasie obu, bo wtedy się chrzani :-p Także błędu już popełniać nie będę! Głosy oddane oczywiście ;-)

dzien doberek
no no widze jakies ruchy na naszym forum :) .krycha zdrowka dla malego , Alex powodzenia dla synka.milego dnia .

Jak więcej i częściej, mamusiek się zacznie odzywać to i forum odżyje! Dzięki za życzonka zdrówka, pomagają :tak:

Słodkich snów mamusie ;-)

dzień doberek:-)
Alex to super że operacja się udała i wszystko jest ok.zuch chłopak z tego twojego synka;-) a ty jak się czujesz?
Kasiu rzeczywiście was trzyma to cholerstwo:no: i jak ja mam się do ciebie wybrać na tą kawuchę co? Lilijka kliknięta;-)

dziendobry wszystkim
pogoda rozpieszcza piekne sloneczko oby jak najdluzej tak bylo

alex dobrze ze wszysko dobrze:-):-)

krycha jak maluszek?? i jak ty sie czujesz

milego dzionka

Dziendoberek

Alex to super że operacja się udała i wszystko jest ok.zuch chłopak z tego twojego synka;-) a ty jak się czujesz?

jeszcze go raczka troche boli bo ma dziury po tych drutach ale cale szczescie ma opatrunek i ie widzi tego ale na wszelki wypadek odpuscilam mu dzisiaj szkole .

a ja leze wiecej w luzku i jak by lepiej sie czuje ale brzuchol coraz ciezaej sie nosi zwlaszcza ze brzuch potezny a ja wciaz taka chuda.

dzień doberek:-)
Kasiu rzeczywiście was trzyma to cholerstwo:no: i jak ja mam się do ciebie wybrać na tą kawuchę co? Lilijka kliknięta;-)

myslalam ze mi szybko przejdzie,ale dzisiaj mnie zlamalo na maxa:((( łeb mi pęka ,nos zawalony, ucho tak naparza jakby mi ktoś w srodku siedzial i walił pięściami :( wezły chłonne nawalaja ze nie wiem jak sie nazywam ;((((((odwiedzilam dzisiaj apteke wiec mam nadzieje ze juz jutro troche odpusci,ale póki co Drozdi u mnie kwarantanna;) chyba ze przyjedziesz i przez okno sie kawy napijemy ;))) hehe :) jak tylko wyzdrowieje to zapraszam w koncu:))))

Hejka! Wpadłam sie przywitać, dzieci jakoś się uspokiły i mam chwilkę na kompa :sorry:...

Alex to super wiesci:)) szybkiego powrotu do formy dla synka :)))
Krycha u was lepiej z chorobami a u nas stoi w miejscu ,cos sie wyleczyc nie mozemy :((((i dzieki za glosy :))

dobranocki:)))

Szczerze to u nas już po chorobie wspomnienie zostało :-) i mam nadzieję, że i u Was w końcu tak będzie, bo ile można??? Toż to dopiero sezon jesienny się zaczyna :eek::baffled:... Oczywiście kliknięte :-p;-)!

dziendobry wszystkim
pogoda rozpieszcza piekne sloneczko oby jak najdluzej tak bylo

alex dobrze ze wszysko dobrze:-):-)

krycha jak maluszek?? i jak ty sie czujesz

milego dzionka

A dziękuję, już dobrze, ja również, i to na tyle, że zaszczepili nam Go na BCG, z czego się bardzo cieszę, bo szkoda by mi było czekać na kolejny termin. A tak mamy to już z głowy. Ale popłakał się ten mój mały chłop, a ja nie mogę słuchać jak moje dzieci tak płaczą :-(... Na całe szczęście dostał cyca i Mu przeszło szybciorem!

Madziakowalik, dzięki za odwiedzinki :-)

Zmykam, bo mnie już Oliwa na kanapę ciągnie... Udanego wieczorku, papatki :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heja laski :) juz w domku :p odpoczelam poukladane wszystko ... no i czas wrocic do pracy :)

pochwalimy sie ze zabiegu nie trzeba bylo jednak robic Nadinka miala bardzo silne antybiotyki i masaze :) a teraz pipora nosii okularki :) wyglada jak mala madrala :)

pozdrawiamy i buziaczki przesylamy :)

reklama
heja laski :) juz w domku :p odpoczelam poukladane wszystko ... no i czas wrocic do pracy :)

pochwalimy sie ze zabiegu nie trzeba bylo jednak robic Nadinka miala bardzo silne antybiotyki i masaze :) a teraz pipora nosii okularki :) wyglada jak mala madrala :)

pozdrawiamy i buziaczki przesylamy :)

Welcome home :-)!!! Urlop widzę udany i super :tak: No i widzę, że dobre wieści masz, obawiam się tylko, że nie w temacie jestem :zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y:... Co było Nadince???

Alex2339, nooooo, jak Ty taka chudzina jesteś to ja się wcale nie dziewię, że Ci brzuchol ciąży, ale jeszcze tylko troszkę ;-)

Dobranoc...

Do góry