reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dzień dobry! Nooooo, w końcu mi z nosa nie leci, Oliwia też już dużo lepiej :-) Jeszcze tylko M się musi do porządku doprowadzić no i Filipek, bo niestety i Jego dopadło, ale cóż się dziwić... Muszę się przyzwyczaić, że teraz to rodzinnie chorować będziemy :dry:.

Racja, racja pustawo tutaj, pisać nikt nie chce, co zrobić... Ale może kiedyś jeszcze nasze forum odżyje, kto wie :cool2:

Kasia limerick, lecę poklikać na Lilijkę i mam nadzieję, że dziś już bez problemów ;-)

Madziakowalik, daj znać jak Ci pasić będzie to się w końcu umówimy ;-)

Sylcia007, dopiero zakumałam, żeś Ty w Polsce - ale zapłon :zawstydzona/y:... Wypocznij, rodzinkom się naciesz, bateryjki naładuj i wrcaj do nas :blink:

No i wszystkie mi już prawie stąd pouciekały, znaczy się centrum mam na mysli, hm... Ale nie dziwię się, pewnie w innej sytuacji również byśmy się przeprowadzali gdzieś indziej a tak jeszcze troszkę i się przeniesiemy w końcu tam gdzie chcemy :-D:-D:-D:-D

No to udanego weekendu życzę :sorry2:

reklama
Witam :-)! Ale mnie Młody w nocy nastraszył :-(... Ciągle Mu sie coś cofało i ksztusił sie i dusił :szok: ech ten katarek :-( niech już Mu przejdzie, no!

Laseczki, zajmowała się może która tworzeniem drzewa geneologicznego? Znacie jakiś ciekawy program do tego?

Kasia limerick, ja tam cały czas na Was czekam i za zdrówko kciuki trzyma! Smacznego życzę ;-)

Też zmykam na śniadanko :-p! Ale najpierw klikanko ;-):-D:-D Miłej niedzieli ;-)

Laseczki, zajmowała się może która tworzeniem drzewa geneologicznego? Znacie jakiś ciekawy program do tego?

Mozesz skozystac z Bliscy pl ale bardziej bym polecala My HeritageTree
I zdrowka dla synka zycze

A tak wogole witam sie

I nie moge sie doczekac poniedzialku Nikos wkoncu idzie na operacje wyciagniecia tych drutow i sie wkoncu pozbedzie gipsu chociaz on twierdzi ze go polubil

Ostatnia edycja:
dzień doberek:-)
Alex powodzonka podczas operacji;-)
Madziakowalik a my to się musimy w końcu tej kawy napić:tak: nie wybierasz się w najbliższym czasie w okolice centrum?:-p

reklama
Do góry