reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzień dobry!

Witam sie

no ja juz po wizycie w szpitalu chlopaki ulozeni glowkowo wiec porod SN no i waza po 2.8kg

Ło raju, nie jestem w stanie sobie wyobrazić porodu naturalengo bliźniaków :szok:, ale na pewno wszystko dobrze pójdzie, w każdym razie szczerze Ci tego życzę!!! No i super, że dzieciaczki już tyle ważą, choć Tobie akurat z tą Ich wagą musi już być ciężko, ale jeszcze troszkę... Aha, i widze, że w niedzielę Twój synuś ma urodzinki, więc już dziś wszystkiego najlepszego dla Niego i 100 latek :-D:-D:-D

Madziakowalik, a (nie)dziekuję! Mam nadzieję, że szybko przejdzie ;-)...

Dziś na obiadek zachciało mi się ryżu z jabłkami, pachnie w całym domu :-D:-D:-D Ciekawam tylko czy Oliwia zechce spróbować... Udanego weekendu życzę!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moje dziewuszka juz chodzi :) caly dzien na maszerowala sobie po domku ale jestem szczesliwa a niunka jaka jest szczesliwa . bardzo jej sie to podoba i chodzik oszedl w odstawke . milego weekendu . krycha ja jutro zrobie sobie ryz z jablkami zachcialo mi sie normalnie :)

dzien doberek:)

Alex powodzenia na badaniu:)
Madziakowalik gratulacje dla coreczki
Drozdi i jak tam piesek?kiedy go bedziecie mogli zabrac????i co z ta cena ostatecznie???ile musicie zaplacic??????bo ostatnio to chyba bylo 2500 euro czy sie myle?????

milego dnia babeczki

hej babki:-)
Aguś no więc dzisiaj rano rozmawialiśmy z babką i 7 grudnia pieska można odebrać:tak: rośnie jak szalony,jest duży i grubiutki,ciągle je i śpi:-D typowy noworodek:-D no a cena tak jak piszesz:sorry2: ja to tak na dwa razy ale wiesz jak mój T-obiecał psa,napalił się i słowa dotrzyma.no on to normalnie mi i dzieciakom by nieba przychylił:-p

Hej, hej! He, dzieciaki śpią smacznie więc, ta - da, oto jestem :-p:-D

Madziakowalik, no to super, że Mayeczka już zaczęła chodzić :tak: gratulacje!!!

Alex2339, i jak tam wizyta kontrolna? Oczka zdrowe? A z tym trójpakiem toż to ostatnie podrygi :-D Kiedy masz kolejną wizytę w szpitalu?

Drozdusia, śliczny prezent dla dzieciaczków na Mikołaja będziecie mieli :tak: A jak przeczytałam opis Waszej psinki to mi się z moim Filipem skojarzyło :-D:-D:-D:-D A wiesz, że już musiałam zmienić pampki dla Młodego? Teraz noszą ten sam rozmiar z Oliwią, już :szok::szok::szok: jestem przerażona!!!!!! Myślałam, że będzie bardziej jak u Ciebie, później, a tu takie cóś :baffled::szok::baffled:...

Słonka by się trochę zdało... Ale i tak udanego dnia życzę :sorry2:

Drozdusia no faktycznie cena nieziemska ,ale znam Twojego T i wiem,ze by Wam wszystko kupil:)oczywiscie czekam na wiesci coby tego okraglaczka poznac no i Mayi przedstawic,bo ona niestety z pieskami to na odleglosc i trzebaby bylo ja troszke przyzwyczaic,bo tak czy inaczej stycznosc z Waszym milusinskim bedzie miec dosyc czesto przeciez:)

Krycha no to plusem tego ,ze maly Ci ta rosnie jest to,ze kupujac pieluchy nie musisz brac 2 roznych rozmiarow:):):)

noooo....ja sniadanko zjadlam,Maycia spi ,A robi porzadek na ogrodku( rabie drzewo i przenosi mi blizej domu,cobym nie musiala daleko latac) a ja odpoczywam.....niedlugo dziatwa ze szkoly powroci i sie bedzie dziac hehehhe...a jutro sie wyjasni chyba co bedzie z tym moim przygarnietym synkiem:) moze zrobia z nas rodzine zastepcza.....:):):)

reklama
Do góry