reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hej
napewno bedzie sloneczny przynajmniej w pogodzie tak wypatrzylam

a Maya juz na nogach......placze jak nie wiem juz ze 2 godziny......chyba zeby ida nastepne bo sie nawet uspokoic nie da zbytnio......tatus ja zabawia......
no nic lece

nikt nie pisze :eek:
chyba wszystkie powyjezdzaly... ehhhh
cisza cisza...
wiec sie witam , u mnie pogoda do bani:baffled: wiec pewnie w domu posiedze dzisiaj...
a nie ... na zakupy do Ennis jade :rofl2:

Aguś miałam numer do Gosiulki ale pamiętasz jak straciłam jakiś czas temu wszystkie numery?część udało mi się od was zebrać bo pisałam na forum ale Gosia jest tu rzadko i pewnie przeoczyła:sorry: napiszę do niej na nk:tak:

reklama
Drozdusia oj faktycznie nie pomyslalam o NK:):):):) ale pewnie ona wcale kompa nie wlacza:

GOSIULKA ja Cie tu nawoluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!meldowac sie:):):)

dobra...ide sie ogarnac ...opalanie czeka:)....
a Maya dalej spi.....ech......dobrze,ze ja w wozku uspalam i ubralam wczesniej .....wiec problemu nie bedzie poprostu se pojedziemy:)
do pozniej

Do góry