reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hello :)

co do opiekunkii to niewiem napewno bedzie patrzala ile godz w jakim wieku jest dziecko gdzie mieszkasz ... ale ile to moze kosztowac to niewiem

a ja tez wyruszam dzis do miasta pogoda niii najlepsza no ale coz ;/

milego dnia dziewczynyyyy :)

Dzień dobry :-D!!!! Witam się z Wami już z nowej chatki ;-)! Jeszcze dużo pracy mi zostało, ale teraz to mogę sobie w czasie rozciągnąć... Najważniejsze, że przenoszenie gratów poszło sprawnie i w miarę szybko :-p;-):tak:

Justysia21, jeszcze raz ogromnie Wam gratuluję :-D:-D:-D!

Kasia5110, nie pomogę w temacie, zupełnie się nie orientuję :eek:

Kasia limerick i Sylcia007, jak tak patrzę co się za oknem dzieje to nie widzę tragedii, więc się nie martwcie ;-)! Nie pada, a to chyba najważniejsze :-)

Madziakowalik, to kiedy zaczynacie przeprowadzkę :sorry:?

Miłego dzionka laseczki :laugh2:

A dziękuję, Dzindusiu, jakoś się jeszcze kulam ;-):-D! Ale zdecydowanie brak mi już siły (zwłaszcza po tej przeprowadzce) i wszystko mnie drażni (zwłaszcza układanie się do spania i ciągłe obijanie mojego pęcherza :eek:), ale generlanie jest git :-). Ale szczerze mówiąć chciałabym mieć już tą ciąże i poród za sobą, ale czekam cierpliwie (bo i co mam zrobić :baffled:) Mam tylko nadzieję, że dzieć będzie ze mną współpracował i jakoś spokojnie dobrneimy do końca :tak:;-)!

Madziakowalik, czyli powoli zabierasz się już za pakowanie :-)? Oby Wam szybko poszło z tymi przenosinami no i oczywiście obyście się dogadali z agencją!

Oliwia dopiero co wstała, "wciąga żółtko" na kanapie. Zaraz obiadek trzeba zaserwować a potem na jakiś psacerek się wybrać :rolleyes2:... Chociaż ja to najchętniej bym pod kołderkę wskoczyła przekimać się troszkę, ale się nie da :eek:. A jutro czeka mnie wizyta u GP i znów ważenie :huh::oo2:- strasznie mnie denerwuje ostatnio ta czynność :baffled:

reklama
wprowadzamy sie 1 wrzesnia ( bo niestety nie oddza nam pieniadzy za 3 tyg wiec zostaniemy i wprowadzimy sie 1 wrzesnia ) . ogolnie agencja masakra jak musialabym wybierac raz jeszcze nie bylaby to nasza agencja . :) Krycha juz nie dlugo i bedziesz trzymac swojego bobaska :))) milej nocki:)

Do góry