reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam witam

i juz sie melduje
Rzeczywiscie czasu malo mam , teraz jak pracuje to na wszystko nie mam czasu..:(

Takze bylam w szpitalu, 4 godziny stracone mnie to kosztowalo, myslalam ze zwariuje juz od tego czekania
Dzidzia jest jedna:) ma sie dobrze 15 tydzien sie juz zaczal a brzuchol wielki jak bym byla w 20stym!! porod mam na 8 lutego:) moze na walentynki prezent dostane:)

A ja gratuluje wszystkim dzielnym mamusiom GASTONE I JUSTYNKA WIELKIE GRATULACE!!!!!!

Aha a jesli chodzi o planowanie chlopca czy dziewczynki to chyba szanse sa marne bo prawdopodobiensto jes 50% na 50%
i to zalezy od tatusia plemnika ktory ma pol na pol plemnikow meskich i plemnikow zenskich i teraz od tego kiedy stosunek zachodzi bedzie chlopiec albo dziewczynka, przy czym plemniki meskie sa szybsze ale slabsze tzn ze krocej przezyja u kobiety czekajac na jajeczko, a plemniki zenskie sa wolniejsze ale wytrwalsze czyli dluzej przezyja w kobiecie czekajac na jajeczko i teraz jesli dokladnie znasz dzien i godzine jajeczkowania mozesz starac sie o coreczke albo chlopca w taki sposob ze jesli chcemy chlopca do stosunku musi dojsc odrazu przed jajeczkowaniem wtedy szybkie plemniki meski wczesniej dotra do jajeczka i bedzie chlopiec, a jesli chcemy dziewczynke to do stosunku musi dojsc dzien lub 2 przed jajeczkowaniem i wtedy wszstkie plemniki meskie nie przetrwaja tych 2 dni za to plemniki zenskie choc wolniejsze dotra do jajeczka i bedzie dziewczynka:):)

Bry! Jakoś nie mogłam się dziś zorganizować z niczym i dopiero teraz mam chwilkę na klikanie :eek::sorry:... Młoda wyspana, właśnie kończy obiadek, zaraz goście do nas zaglądną, więc zapowiada się miłe popołudnie :-D:-D:-D

Gosiulka, super, że z dzidzią wszystko oki :-)! A powiedz długo zamierzasz popracować? No i strasznie dług Cię przetrzymali w tym szpitalu :baffled: Wiem, że są kolejki i wszystko się tam toczy swoim życiem, ale 4 godziny to strasznie długo, wow :szok::eek: No i jaka data porodu, hm... Faktycznie, o ile dzieciątko będzie chciało współpracować to śliczny prezencik na Walentynki będzie dla Was :tak:

A ja miałam dziś okropną noc. Strasznie mnie brzuch bolał, nie mogłam się przekręcić z jednego boku na drugi, o wstawaniu nie wspomnę :baffled::eek::szok:! Jakoś tak dziwnie mi się Młody ułożył... Dobrze, że M mi pomógł, bo do kibelka wstać musiałam. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej, bo oczy na zapałki mam normalnie... Zaraz kawuchę sobie jakąś zrobię, bom niekumata całkowicie :oo2:

Witajcie mamusie

Oj nie wyobrazacie sobie co ja wczoraj przezylam

przedwczoraj wieczorwm moj syn gral w pilke na podworku i zlamal reke:szok::szok::szok:
cale szczescie ze moj M juz byl w domciu zaraz pojechal z nim do szpitala ja juz nie jechalam bo gdzie sie bede z tym brzucholkiem tam pchac zreszta myslalm ze godzinka dwie i wroca spowrotem a po przeswietleniu sie okazalo ze reka zlamana w dwoch miejscach z przemieszczeniem i konieczna jest operacja nogi mi sie ugiely jak moj zadzwonil i mi to powiedzial. Mosieli zostac na noc bo operacja mogla odbyc dopiero na drogi dzien.
Cala noc nie spalam bo caly czas myslalam o nim na drogi dzien dojechalam do nich z Emilka operacja odbyla sie dopiero o 9 rano i trwala ponad 2 godz. wieczorem dopiero go wypisali do domciu.
Najgorsze jest to ze za 5 tygodni czeka go nastepna operacja bo musieli mu zalozyc druty na kosc bo byla tak zlamana a za te pare tygodni beda musieli mu te druty sciagnac no i znowu biedaczek przesiedzi w szpitalu mam tylko nadzieje ze nie bedzie musial juz zostawac na noc.
Raczka go juz nie boli naszczescie ale za to nie wygodnie mu sie spi

O rany Alex biedny Kosiu :-:)zawstydzona/y:mam nadzieję że będzie się dobrze goić wszystko no i że kolejna operacja obędzie się bez nocki w szpitalu. I Ty na siebie uważaj też i staraj się już nie denerwować < wiem że się łatwo mówi>i zdrówka dla małego

gosiulka gratulejszyn oby dzidzia zdrowo rosla i rozwijala sie :) buziakii w brzuchol :)))

alex przykro mi bardzo z powodu syna Niech raczka szybko sie goii nastepna operacja dobrze sie odbedzie no i ze wiecej takich wypadkow niebedzie No i nie stresuj sie zabardzo nie mozesz mamusko :))

a my dzis w sumie nie siedzielismy w domu ... wybralismy sie do delty w koncu Nadinka sie przekonala i skakala na trampolinie zjezdzala na zjezdzalnii i w kulkach sie bawila :) a z tymi kulkami to jej ciotka drozdii pomogla przekonala ja ze nie ma sie czego bac :)) senkju :))

juz zycze milego weekendu i bejbes uwazajta jutro 13 frajdej :)))

byee lofsss :))))))))))))

reklama
Dzień dobry
Kasia niech jej służy :p
a ja zmykam musze cosik porobić. Potem znowu rozpakowywanie < mam już dość noszenia przenoszenia układania,ale cieszę się z przeprowadzki jak na razie jest fajnie>Zmęczona trochę jestem no i jeszcz na jutro zaproszona zostałam na wieczór panieński ale nie wiem czy pójdę nie wiem co kupić i co na d... wlożyć a po drugie dzieciaki zaczynają smarkate być :(
miłego dnia babeczki jak sie da jeszcze dziś zajrzę :)

Do góry