reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no na szczescie nie zmoklismy aa i jeszcze na placu zabaw bylismy i kurcze nalatalam sie za Nadina niesamowicie :) i sama sie z nia pokrecilam na karuzelach :p

madzia jak sie przeprowadzisz i urzadzisz na nowym mieszkanku to chyba wpadne teraz kilka rzeczy mi mozna by rzec wypadlo wiec niezabardzo :(((

reklama
witam sie :)

sylcia muwilam ze ci sie uda niezmoknac :)

madziakowalik to pewnie pomalu zaczynasz pakowanie...... a skoro agencja nietego to moze jeszcze czas sie wycofac?? zeby w przyszlosci problemow wiekszych nie robili....

milego dzionka wszystkim

hejka :))

dzindusia no na szczescie nie zmoklam Nadina tam ma pelerynke zawsze ale ja na szczescie nie zmoklam :)

madzia dziekuje za zaproszonko :)

wczoraj najwazniejsze zakupy, a dzis wypad z sasiadka na lumpki :p idziemy poogladac co tam ludzita maja :p a staruch obiad robii tapetuje pierze dywany :p no co ktos musii to zrobic :p

Hejka! No co za pogoda, no :eek:! Takie pikne słonko a jak tylko wyszłam to padać zaczęło, ech... Ale najważniejsze, że wizyta u GP odbębniona, nawet przy ważeniu nie było źle, choć nie wiem czy sie cieszyć, bo nic nie drgnęło od ostatniej wizyty :szok::sorry: dziwne... Oliwia poszła pokimać a ja muszę sie zastanowić na co mam ochotę na drugie danie, bom już po rosołku ;-)

Madziakowalik, a to widzę, że macie troszkę czasu na popakowanie rzeczy :-)! No a ta Wasza agencja to faktycznie w kulki sobie leci, chociaż powiem Ci szczerze, że i my z naszym Landlordem bosko nie mamy. Mieszkamy tu od soboty a kontraktu ani widu ani słychu. Dziś M znów poszedł sie przypomnieć to zarządcy akurat nie było - taaaa, jasne :eek::baffled:! Ech, szkoda gadać!

krycha faktycznie mamy jeszcze troszke czasu :) nawet to i dobrze bo przynajmniejpopakuje na spokojnie:). a troche do pakowania rzeczy mam . jak na razie piore posciel bo jakos na sprzatnie mnie wzielo od rana . a moj D ma humorki dzisiaj :) z facetami zle a bez nich jeszcze .....:) milusiego popoludnia .

hej laseczki ... ja troche zaniedbuje ale mamy ladna pogode znow... wiec bylo mega sprzatanko, spacerki zabawa w ogrodzie... a teraz odpoczynek... no i nie ukrywam ze czekam az mala zasnie i sobie posiedze w spokoju:-D
bo trohe jestem padnieta:-p

krycha juz niedlugo Ty bedziesz rodzic... jak ten czas leci :-)

reklama
heja lasencje ja przyszlam sie zamelodwac :)

wszystko po staremu jak to po staremu :)

zmykam trzec ziemniaki bo dzis placek po bytomsku robie/wegiersku z sosami goscie maja wpasc pokosztowac bo nie jedlii a wiec mam troszke roboty narazie bejbesss :)

Do góry