reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hej, hej :-)! Dziś wrzucam nie co na luz, muszę odsapnąć, bo wczoraj troszkę przegięłam z przekładaniem, rozkładaniem i przenoszeniem i od wczoraj brzuch twardy, pobolewa, no, ale efekt jaki :-D:-D:-D!

Alex2339, zdrówka dla syncia! Ale Wam się przeżycia trafiły... Kurczę, i jeszcze będzie musiał wrócić do szpitala :-(, ech... Co zrobić, wypadki nieuniknione niestety...

Kaja_respect, czyli widzę, że jesteśmy na tym samym etapie ;-)? I jak Ci idzie to rozpakowywanie? Nade mną wiszą cały czas szafy, ale za to akurat jakoś nie bardzo chce mi się zabierać. Poczekam do weekendu, M mi pomoże, a co :-p:-) Z resztą dziś i tak bardziej leżenie na kanapie wskazane! No i zdrówka dla Twoich dzieciaczków :tak:

Noooo to idę poleżeć troszkę, do klikania :sorry:

reklama
i my sie tez witamy :)
Alex2339 zdrowka dla syneczka :) ale sie musi naciepiec maluch :(. Krycha odpoczywaj jak najwiecjej nie przesadzaj z tym rozpakowaniem ! . Ja wlasnie sobie odpoczywam, a moja niunka spi z tata :) . milego dnia .

hej laski :)

kaja baw sie dobrze na panienskim mam nadzieje ze jakis striptizer bedzie na imprezce :D :) :p

kaja krycha no ja juz na szczescie dawno rozpakowana mam nadzieje ze i wasze porzadki szybko sie skoncza :)

hejka
milego weekendu

Justys ja bardzo chetnie( w koncu zobaczylabym te Wasza wies,co wszystkie tam uciekacie) ale mam dentyste z dziewczynami we wtorek:)
no nic....innym razem:):):)

PS.a avonik juz jest?????

reklama
Do góry