reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dzień dobry! Czyżby kolejny piekny dzień przed nami :confused::-):-)? Tak się przynajmniej zapowiada... Muszę przygotować listę co zapakować żeby przy mojej rodzince o niczym nie zapomnieć! Jak ja uwielbiam się pakować :dry:, złwaszcza teraz, jak tyle osób trzeba zmieścić w 30 kg! Chociaż i tak nie jest źle, bo lecimy razem, gorzej by było gdybyśmy podróżowały tylko we dwie :eek:...

Miłego weekendu życzę, bo myślę, że z czasem może być ciężko żeby zaglądnąć a już na pewno cosik nastukać ;-)

reklama
witam dziewczynki :-)
ja już dzisiaj w lepszym humorku:tak:
co u was?? jaką macie pogodę bo my trochę nie za bardzo, ale mam nadzieję że się rozpogodzi troszkę ;-)póki co zabieram się z mężulkiem za śniadanko:-p

Witam sie

Sobota jak dobrze bylo sie wkoncu wyspac:-D

Krycha ja zapomnialam ze ty do PL lecisz to milej i bezpiecznej podrozy i urlopowania

KaM.cia u naspogoda bardzo ladna bynajmniej w Pallas i znowu dzieciaki w basenie sie bawia;-):-)

A mnie ostatno glowa cos boli i martwie sie bo chyba mi przyjdzie isc na kontrole do okulisty :-(

Ka.M`cia, w Limerick wprawdzie słonka już nie widać, ale jest ciepło, no, przynajmniej mi jest :eek::-D:-D! A czemu się wkurzyłaś, jeśli można spytać? Szkoda dnia na złości ;-)

Alex2339, a nie dziękuję! Mam nadzieję, że i bezpiecznie dolecimy i wypoczniemy, a już na pewno nacieszymy się bliskimi nam osobami :tak::-)! Mówisz, że znów Cię głowa boli :-( Ty to się masz...

A ja niedawno wróciłam z zakupów. Zupka pieczarkowa już się gotuje, a jak Młoda pójdzie spać to zajmę się drugim daniem! No i nie wiem do któej wąż dziś w pracy także czeka mnie chyba cały dzień tylko w towarzystwie Oliwci... Mam tylko nadzieję, że humor będzie Jej dopisywał, bo jakaś strasznie zmęczona i senna się dziś czuję :eek:

kryśka napisałam na sprawach socjalnych..
moja jebnię** szefowa powiedziął że da mi p45 i koniec mojej pracy..
po czym jak rzuciłamsłucchawką to mi wjechała na chate i gadła przez godzinę...
i nie chce wypłacić składek... jestemtaka wkurwiona.. że szkoda gadać..
tak to poszłabym na socjal..a el bez sładek się nie kwalifikuję:-(

A nie, no rozumiem, w takiej sytuacji :wściekła/y: no co za kobieta! Strasznie mi przykro, że Cię spotkało coś takiego... Rozumiem, że udupiła Cię na całego? Co za pech!

A no znowu sie mecze z bolem glowy i chyba mi sie wzrok pogorszyl po cizy z Nikodemem tez mi sie pogorszyl a teraz mnie troche bardziej martwi bo jeszcze nie urodzilam a juz cos sie dzieje

KaM cia
to jednak chce Cie zwolnic ale to i tak powinna Ci zaplacic te skladki ktorych wczesniej nie oiplacala

reklama
Do góry