reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witaski,

wy sobie kawkujecie a ja zasuwam;-):-D:-D dzindusia witam w klubie przeprowadzkowiczów :-D:-D widzę, że pełna zapału jesteś:tak: będziesz mieszkać blisko justysi?

aga masz rację będę miała blisko do placu zabaw przy vivo:-D no i do was też:-D

widzę, że Majka już działa, fajny kombinezon ma:-D

babki z centrum dajcie cynka jak będą wyprzedaże w name it, plis
muszę adala obkupić na przyszły sezon

reklama
hello :)

msmarple pisze juz bo zapomne a wiesz bylam wczoraj na miescie i cos tam wisialo na szybach jakies promocje 50 % ale niewiem czy na wszystkie ciuchy czy na jakies konkretne ... ja tam zbytnio nie kupuje ciuszkow zawsze mam wrazenie ze na dziewczynke nic nie ma a znow na chlopaka superr

dzindusia milej przeprowadzki :)

aga irlandia gratulacje dla Mayeczkii :) bravoo bravooo bravoooo :)

widze ze dzis pogoda jak ta lala :) a wiec na jakis spacer z rodzinka smigamy :) a wczoraj poznym popoludniem jeszcze skoczylismy na karuzele :) superrr bylo :) pojezdzilam na tych wirujacych i latajacych karuzelach w jednej to nawet zle sie poczulam przez kilka chwil :p ale nie bylo ze atrakcje swietne maja :) dzieciaczki zadowolone :) muzyczka grala swiatelka swiecily :) Nadinka jezdzila na diabelskim mlynie :) jeszcze odwiedzimy karuzele zanim pojada :) No i dla pewnej kolezanki na ten breakdance wejde rowniez :)

milego dnia babeczki :))))

Jak zwykle, jak trzeba gdzieś iść to dzieć śpi i śpi :dry:... Będę musiała Ją zaraz budzić, bo zanim dojdzie do siebie i obiadek wciągnie to trochę minie, a tu za niedługo trza wychodzić!

Ms.Marple, jak nie zapomnę to luknę dzisiaj ;-)

dziendobry wszystkim:-):-)

krycha nio sama slodycz ten muj patryk Juz sie usmiecha do nas i rozpoznaje A jak sie do niego gada to prubuje po swojemu ''odpowiadac'' przekochany jest.....

ms.marple nio niedaleko justysi bede mieszkac :tak: a tygdzie sie przenioslas??

sylcia dzieki . juz mnie glowa boli z tego wszystkiego Rzeczy tyyyle ze szok :szok: nawet nie wiedzialam ze tyle tego mamy

Sylcia trzymam cie za słowo!!!!:tak: oj fajnie wczoraj cie bawiłam ja to lubiE takie atrakcje:-D a w ogóle ten wczorajszy dzień miałam fajny.
Dla laseczek w czasie przeprowadzki POWODZENIA:-D:zawstydzona/y: i żeby Wam to sprawnie poszło. no nic zmykam na obiadek a potem mojego chce wyciągnąć na przejażdżkę:-) no ale ja tu jeszcze wrócę;-) udanego popołudnia

dzięki sylcia i krycha

a w ogóle to kiedy zaczynają się te duże sezonowe wyprzedaże? chyba jakoś w lipcu?:confused:

może mój dzieć pokaże co tam nosi i coś mu wreszcie kupię bo przez całą ciążę to kupiłam skarpetki zielone w H&M:dry: i mnie trochę nosi:-D

dzindusia ja się przeniosłam back do limerick ale tym razem na annacotty, ale odwiedzam justysię u niej na wsi więc może i ciebie napadniemy i może wreszcie kaję:-D

ms.marple nio zapraszam zapraszam Jak tylko sie urzadze to bardzo chetnie na kawke zapraszam... wreszcie musze Was poznac :-)

troszke szkoda mi z dooradoyle sie przenosic ale landlordka nasza zupelnie pozbawiona przyszlosciowego myslenia i zachlanna okrutnie nie miala ochoty znmiejszyc nam rentu

Aha pytanko mam moze sie orientujecie: gdzie w limerick kupie ubranko do chrztu??

Ostatnia edycja:
Ms.Marple, byłam w Name it i faktycznie jest przecena do 50%, ale, o ile mnie wzrok nie myli, nie na wszystko, a na te ciuszki co są po środku sklepu na wieszakach. Ale mogę się mylić :zawstydzona/y:...

Dzindusia, nie pomogę w tym temacie, my kupowaliśmy z H&M taki komplecik żeby jeszcze na inne okazje sobie w tym pośmigała ;-)

My już po bilansie :sorry2:! Młoda nawet dzielnie go zniosła, ale nie lubi ta moja córcia jak Ją ktoś obcy dotyka, a tu pielęgniara chciała Ją na wagę postawić :szok:! Waży 10 kilosków i ma 78,5 cm wzrotu - cóż za wielkolud :-D:-D:-D:-D. Pielęgniara nie była zadowolona tylko z tego, że mało mówi, ale już zapowiedziała, że przyglądnie się Młodej we wrześniu, jak do drugiego dziecia przyjdzie :-)

reklama
krycha w sumie to dobry pomysl podsunelas - moze faktycznie kupie ciuszek ''wielokrotnego'' uzytku :-)

mi drozdusia dala ladne ubranko do chrztu wiec jak chcesz to Ci go uzycze :)
ale jakbym nie miala to tez bym kupila jakas ladna sukieneczkie ktora nie jest typowo sukienka do chrztu aby przydala mi sie czesciej :) ale na miescie o ile dobrze pamietam na wiliam street jest sklep i chyba na thomas street tez jest taki sklepik i jak idziesz w strone bus station jest taki chinski fryzjer i chyba studio tatuazu i pozniej jakis chinski sklep z gadzetami to tam obok jest sklepik z ciuszkami na okazje i jakimis innymi w ogole ... wiec moze tam cosik znajdziesz :)

Do góry