reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ka.M`cia na 88 O'connel st przyjmuje Pani prawnik!spoko babeczka a jak masz problem z angielskim (wiem ze takie sprawy trudno wytlumaczyc)to ona wspolpracuje z tlumaczka Anna Boland.porada kosztuje 50 e z tlumaczka 80e jezeli chcesz moge skontaktowac sie z Ania i poprosic zeby Cie umowila na konsultacje?

co do takich spraw nie masz sie czym przejmowac bo to irlandia a nie polska!

Ka.M`cia na 88 O'connel st przyjmuje Pani prawnik!spoko babeczka a jak masz problem z angielskim (wiem ze takie sprawy trudno wytlumaczyc)to ona wspolpracuje z tlumaczka Anna Boland.porada kosztuje 50 e z tlumaczka 80e jezeli chcesz moge skontaktowac sie z Ania i poprosic zeby Cie umowila na konsultacje?

co do takich spraw nie masz sie czym przejmowac bo to irlandia a nie polska!
najpierw może poczekan co MartaF się dowie we wtorek..
i jak co możemy spróbować z tym prawnikiem...
kur** nie wiedziałam że tak można postępować z pracownikami..
zostawiła mnie terz na lodzi bez kompletnie niczego:-(

kamcia prosta pilka ... idziesz do socjala i mowisz ze pracodawczyni nie chce oplacic Ci tego i owego Nagabuje Cie i ze jest to dyskryminacja i ze Ty tego tak nie pozostawisz Ze wiesz od kogo masz sie z Tym zworcic A pracodawczyni powiedz ze ja pozwiesz o dyskryminowanie ze masz juz irlandzkiego prawnika i tyle ... ze sra sie na miejscu kobieta i tyle Traktuja ja jak zwierze tak jak ona traktuje innych ...

ja wczesniej taka nie bylam ale powiedzialam juz temu dosc ... zadna pizd ... czy reszta tych madral nie bedzie mnie zle traktowac teraz ide do urzedow i mowie co ja chce i czego zycze krotko i zwiezle stawiam sprawe jasno ... nie daje im sie splaiwc a tej dyskryminacji to sie tu powaznie boja ...

cisnienie mi sie dzwiglo doslownie ... w klatce mnie sciska ... w tych urzedach czy wiele pracodawc mysli ze polacy i inni zagranicznii to animalia ... ;/;/;/ tak jakby irys byl lepszy hmm mzoe w piciu albo maloletnie dziewczyny w robieniu dziecii a pozniej oddawaniu ich rodzica do opieki aby brac roznorednego rodzaju zasilki ;/ i takich nie sprawdzaja nie kontroluja i nie traktuja tak jak zagranicznych ...

Ostatnia edycja:
sylcia widzę że jetes tak samo wściekła jak i ja...
no napewno będę coś robić.. nie ma wała że nie...
bo jestem zabardzo wkurzona na to wszystko..
i i tak wiem że nie mam już nic do stracenia:dry:bo nie mam nic,..
a tak to jak pójdę mogę jedynie zyskać ....

Ka'mci'a :) pewno :) badz twarda :)ja tez nie mialam nic do stracenie i po mozolnych chodzeniach i skladaniach papierow z kosmosu zaczelo sie ukladac w koncu cos :)
najwazniejsze by oni Cie nie zagadali niegdzie i nie dali uciszyc :) Trzymam kciukersy :)
bedzie dobrze kochana :)

reklama
Do góry