_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
jeśli masz taka możliwość....podałam ci numer na socjalnych,jak chcesz to ja we wtorek zadzwonie i sie wypytam))tzn moja sekretarka(czyt.kolega z pracy,irlandczyk)))
byłoby bardzo fajnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeśli masz taka możliwość....podałam ci numer na socjalnych,jak chcesz to ja we wtorek zadzwonie i sie wypytam))tzn moja sekretarka(czyt.kolega z pracy,irlandczyk)))
jeśli masz taka możliwość....
byłoby bardzo fajnie
najpierw może poczekan co MartaF się dowie we wtorek..Ka.M`cia na 88 O'connel st przyjmuje Pani prawnik!spoko babeczka a jak masz problem z angielskim (wiem ze takie sprawy trudno wytlumaczyc)to ona wspolpracuje z tlumaczka Anna Boland.porada kosztuje 50 e z tlumaczka 80e jezeli chcesz moge skontaktowac sie z Ania i poprosic zeby Cie umowila na konsultacje?
co do takich spraw nie masz sie czym przejmowac bo to irlandia a nie polska!