reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Sylcia dzieki wielkie - wybiore sie tam i sprawdze co maja i w jakich cenach (bo jak maja ceny z kosmosu to wole mu garniaczek jakis kupic w h&m czy gdzies i moze na jakas inna okazje jeszcze sie nada) bo ta sukieneczka co muwisz to dla chlopaka to chyba niebardzo?? :confused:

Sylcia dzieki wielkie - wybiore sie tam i sprawdze co maja i w jakich cenach (bo jak maja ceny z kosmosu to wole mu garniaczek jakis kupic w h&m czy gdzies i moze na jakas inna okazje jeszcze sie nada) bo ta sukieneczka co muwisz to dla chlopaka to chyba niebardzo?? :confused:

ejj no kurcze ja calkowicie zapomnialam :p wiesz czasem mam wrazenie ze kazdy ma corke :p przepraszam :(:(:(:(::(:(((( ale polecam tamte sklepy :)

hellol laski :)

kasia limerick zdrowka wam zycze kochanienka :)

camomile i wam rowniez zdroweczka :*

a ja znow na miasto sie wybieram, dziennie co innego zalatwiam po tych urzedach No ale coz jak na razie jestem zadowolona z wynikow sppraw :) idzie coraz lepiej i lepiej :) czasem warto pochodzic po przynosic to co chca i usmiechac im sie prosto w pysk tak szyderczo jak oni to robia w urzedach i sa z tego pozytywne wyniki :) :p

pozdrawiam goraco :)

dziendobry mamusie :-):-)

sylcia gratuluje dobrego samopoczucia i pozytywnego nastawienia Ja jak mam isc do jakiegos urzedu cos zalatwic to bialej goraczki dostaje - albo nie rozumieja co sie do nich muwi , albo kaza donosic mnustwo dokumentow ktore w polowie sa zupelnie zbedne w danej sprawie, albo wogule gubia podania i papiery ktore skrupulatnie sie dla nich donosilo....... jednym slowem masakra.

dziendobry mamusie :-):-)

sylcia gratuluje dobrego samopoczucia i pozytywnego nastawienia Ja jak mam isc do jakiegos urzedu cos zalatwic to bialej goraczki dostaje - albo nie rozumieja co sie do nich muwi , albo kaza donosic mnustwo dokumentow ktore w polowie sa zupelnie zbedne w danej sprawie, albo wogule gubia podania i papiery ktore skrupulatnie sie dla nich donosilo....... jednym slowem masakra.

ojj ja juz jestem tak nastwaiona ze jak pojde do urzedu to tylko po to aby sie troszke wyladowac i posmiac powytykac ... a jezeli chodzii o papiery ktore musze donosic to mowie im ze zycze sobie aby napisala mi na kartce ze tego a tego dnia przynioslam takie a takie papiery i walnela mi tam pieczatke i swoj podpis i robi to bo musii w sumie ... wlasnie ostatnio przynosilam kolejne papiery po jakims tam czasie co oni chcieli i wlasnie martwilam sie ze tak dziwnie jak to zwykle bywa przypadkowo nie dopna moich papierow albo zapomna wiec jej powiedzialam aby mi wystawila potwierdzenie ze tu byla a ona mi wszystkie papiery skopiowala kopie mi dala podpisala pieczatke dala z nazwa urzedu i data i pozniej bede im mogla pokazac jakby sie tak papiery zgubily ze tu byla i papiery dalam :)

ja juz stwierdzilam ze bede ich tak traktowala i przesladowala jak onii zagranicznych ... jak ktos jest mily to ja tez jestem mila a jak ktos jest nie sympatyczny to i ja rowniez skakac kolo nich nie musze to oni musze mnie z godnoscia obsluzyc

niestety wypad na miasto musze odlozyc ... w sumie dobrze bo nadzwyczajnie mi sie niechcialo :p Damian pojechal i pozalatwial ... a ja musze zmykac do work na 3 godzinki bo dzwonili ze cos sie stalo i potrzebuja pomocy ... jak mi za to placa to ide :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry