reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ka.M`cia, kuczaki, serio niefajna sytuacja... Może jakiegoś prawnika sie poradź? Dziwne, że składek nie płaciła...

Alex2339, myślisz, że wzrok Ci się już pogorszył, hm... No to nie dziwię się, że chcesz się do okulisty wybrać :sorry2:! Daj znać co Ci wybada i oby to nie było nic poważnego!

reklama
czesc dziewczyny :)
my dzisiaj na szczepieniach z Maya :( tzn. juz po . cholerne szczepionki dziecko musi sie nacierpiec . ale przynajmniej sprawdzilam ile wazy moja kruszynka wazy 7.800 :)))). no nic milego weekendu

noo wiem że powinna.. za to jestem zła bo ona uważa że nie... ehhh
bo juz w du** z praca ale ja chce moje składki,

Mysle ze tak jak Ci dziewczyny na socjalnych pisaly porada prawnika on powinien nawet Ci pomoc skierowac sprawe do sadau

Alex2339, myślisz, że wzrok Ci się już pogorszył, hm... No to nie dziwię się, że chcesz się do okulisty wybrać :sorry2:! Daj znać co Ci wybada i oby to nie było nic poważnego!

No mysle o lekarzu juz coraz czesciej bo jak mnie glowa boli to czuje ze z oczmi jest cos nie tak a jak nie boli to wydaje mi sie ze jest wpozadku ale sie boje zwlaszcza ze ja mam slaby zwrok i wlasnie boje sie ze moze byc gorzej

no alex wiem..
ale patrz,ja np nie wiem gdzi szukać jakiegoś dobrego polskiego prawnika, żebym się z nim w 100% dogadała i wytłumaczya wszystko szczegółowo i dokładnie
a po drugie to mam już dść..
sieze i normalni sie załamuje. bo kur** zostane na lodzie...
i wszysto mnie już wpienia że nie mog wyrobić na dupsku... :wściekła/y:

ka.m'cia idz do socjala powiedz ze nie płaciła i zeby dali ci kontakt gdzie to zgłosic,po co masz prawnikowi placic:)masz miec opłacone skladki za H&S i macierzyński i niestety będzie musiała to oplacic:D i wtedy dostaniesz socjal:))))

ka.m'cia idz do socjala powiedz ze nie płaciła i zeby dali ci kontakt gdzie to zgłosic,po co masz prawnikowi placic:)masz miec opłacone skladki za H&S i macierzyński i niestety będzie musiała to oplacic:D i wtedy dostaniesz socjal:))))
mam nadzieję... bo płakać mi się chce... i nie wiem co robić... ehhhh:-(
normalnie dzisiaj z chęcią to zamknęłabnym się sama i ryczała cały dzień,...:-(
wszystko mnie dobija

wszystko mnie dobija
podałam ci numer na socjalnych,jak chcesz to ja we wtorek zadzwonie i sie wypytam:)))tzn moja sekretarka(czyt.kolega z pracy,irlandczyk:))))

reklama
wszystko mnie dobija

Będzie dobrze! Nie załamuj się!!! Widzisz, jakieś rozwiązanie jednak jest :-)! Mocno trzymam kciukasy żeby udało Ci się pomyślnie sprawę załatwić i żeby szefowa zapłaciła co trzeba :tak::tak::tak:

Kończę robić obiadek, Młoda nadal kima i niech śpi, a ja mam chwilkę na relaks :sorry:...

Do góry