reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzień dobry mamusie :blink:! Zacznę od WSZYTSKIEGO NAJELPSZEGO DLA NAS W TYM SZCZEGÓLNYM DNIU :-D:-D:-D

Rozpływam się, u nas w mieszkanku tak ciepło, że szok w trampkach :szok::szok::szok: Koniecznie muszę uruchomić w końcu wentylator!!! Młoda jak zasnęła przed 13.00 tak nadal kima, tylko leże zminiła z łóżeczka na kanapę :-p... A niech sobie pośpi i odpocznie, przynajmniej humorek dobry będzie miała!

Udanego dnia życzę :sorry:

czesc kobitki :)
pogoda sie pospusla pada :( ale troche przerwy dobrze mi zrobi bez slonca. moja niunka zasmarkana :/ biedactwo spac nie mogla w nocy wiec dzisiaj w domku siedzimy . Aga Irlandia daj mi znac !!!! milusiego dnia

witammm :))

no pogoda sie troszke pogorszyla ale i tak jest niezle :)) ja bylam juz w hc dzis ... rowniez ;/
Nadinka jak pulpecik wyglada a nie wazy duzo tylko 8500 i 71,5 cm :)
spadam na miasto polazic poogladac .... musze Nadii miseczki gdzies zobaczyc i na kawke zmykam :))

Milego dnia mamyyy :))

madziakowalik zdroweczka dla niunkii zycze :))

kasialimerick u was tez zdroweczka :*****

witammm :))

no pogoda sie troszke pogorszyla ale i tak jest niezle :)) ja bylam juz w hc dzis ... rowniez ;/
Nadinka jak pulpecik wyglada a nie wazy duzo tylko 8500 i 71,5 cm :)
spadam na miasto polazic poogladac .... musze Nadii miseczki gdzies zobaczyc i na kawke zmykam :))

Milego dnia mamyyy :))

madziakowalik zdroweczka dla niunkii zycze :))

kasialimerick u was tez zdroweczka :*****

dziekujemy:) mala wlasnie odsypia nocke ,a ja jakos nie moge:((( oj cos mi sie zdaje ze dzisiaj powtorka z rozrywki bedzie :(((

dziekujemy:) mala wlasnie odsypia nocke ,a ja jakos nie moge:((( oj cos mi sie zdaje ze dzisiaj powtorka z rozrywki bedzie :(((

myslisz ze to zabki ? a dziaselka jak wygladaja ? sa jakies inne oznaki tego ze to moglyby byc zeby ? u nas Nadia ostatnio przez dwie noce budzila sie i plakala w nocy bidulka ale jej to znow kolejna czworka wychodzii juz trzecia czworeczka :))

hello, babki
alex miasteczko widziałam już się ustawia, przy groody rounabout, jak aga mówi tam gdzie zawsze:-D:-D a co do daty otwarcia to patrzyłam na reklamy ale nie pamiętam:zawstydzona/y: jak będę w pobliżu to zerknę i dam ci znać
przyjedziesz przewieźć bliźnięta?:-D:-D a jak samopoczucie?

ja to już bym chętnie urodziła:dry:
ale jeszcze nie mogę bo czeka nas przeprowadzka:cool::-D:-D

kasia limerick jak mój mały ząbkuje i widzę, że kiepsko śpi już od północy to daję mu nurofen nawet jak nie ma temperatury i dziecko się tak nie męczy prześpi resztę nocy... myślę, że raz na kilka miesięcy mu nie zaszkodzi:sorry:

reklama
Do góry