reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hejka :)

ja gdy pracuje w weekendy tonawet niewiem ze niedziela jest :p

camomile ok mozesz wpasc tylko jakos po poludniu co ? bo na miasto kilka rzeczy do urzedu musze isc zalatwic ;/

madziakowalik ok :) fryzjerka to ilona przyjmuje w salonie efekt hmmm chyba tak sie ten salon nazywa :) tu masz linka na n-k ...

Logowanie do nasza-klasa.pl

a tu nr fona :)

0852725163

krycha my sie tez mialysmy spotkac wiec moze jak taka lada pogoda to na plac zabaw czy na kocyk gdzies usiasc ? ostatnio bylam chora i pozniej w tym tyg mialam zastepstwo w pracy wiec malo czasu bylo ale teraz moge sie spotkac jezeli nadal chcesz :)

kasialimerick noo babo w tym tyg napewno wpadne na kawuche do Ciebie :) jeszcze sie dogadamy co i jak :)

reklama
siemanko
justysia sznione ,ale szczere zyczonka dla Juleczki:)

a my dzis kolejny dzien plazowania w ogrodzie:)Mayka oczywiscie miala najlepiej,bo i do wyboru basenik i domek:)i wogole full wypas:)ale zaliczylismy tez spacerek,bo w tym upale usiedziec to graniczylo z cudem:)dobrze,ze chociaz pogoda dopisuje ...trzeba sie nacieszyc ,bo chyba od czwartku deszczyk bedzie:(

no nic...pozdrawiam wszystkie i zycze dobranoc

Witam się z rana i zmykam na kawkę;-)no i pogoda nam sie popsuła troszkę:zawstydzona/y:Miłego dnia dziewczyny a i wiecie mojej małej zaczynaja mleczaki wypadać heheh wczoraj zgubiła 1 ząb a męczyła go cały dzień żeby wyleciał :D

dzieńdoberek

uff troszkę upał odpuścił bo wczoraj to już się zagotowałam:-D:-D

agnieszka przypomniałaś mi żeby brać prenatal bo ciągle zapominam:dry: już chyba z dwa tygodnie nie brałam:eek: pewnie mi przyślą, że mam żelaza za mało:eek:

aga
mój adal wczoraj tez na golasa latał po ogródku:-D:-D było tam gorąco jak w piekle uff

heja laseczkiii me :)

pogoda rewelka co wy gadacie :p tylko rano nie bylo najciekawiej ale jak juz wracalismyz miasta to myslalam ze pdane ;/

kaja milej zabawy czekam na foteczki i na pocztowe :)) pojezdzij za mnie troszke :))

u nas Nadinka tez paradowala nago :p sexiorka moja malenka hehehe :) ale bidulke moja obsypaly potowkii ahhh ;/ nie dosc ze lata nago to jeszcze je ma ;/

Dzięki Sylcia polatam polatam mam nadzieje że bedzie fajnie.Jak na razie to siedze i mysle co pozabierać jakos przeleciał mi ten dzień dzis przez palce i na wszystko malo czasu a wydawało mi sie że bedzie sie dłużył a tu zlecial jak z bicza strelił:-D

reklama
Witojcie :sorry:! Wygląda na to, że i dziś będzie piękne słonko :-) i ciepło już nawet, super pogoda!!!!!

Kaja_respect, spokojnej podróży życzę oraz udanej zabawy :tak:;-):-D!

Sylcia007, ano miałyśmy się spotkać i pewnie, że chcę, więc daj znać jaki dzień Ci będzie pasował i godzinka i się dogadamy :blink:! Co do miejsca obastwałabym jednak przy tym co poprzednio z tych samych powodów, o ile Ci to nie przeszkadza ;-)...

Aga_irlandia, zapomniałam zapytać :zawstydzona/y: - jak się udało bierzmowanie :sorry:???

A ja tak patrzę sobie na swój urlopowy suwaczek i aż mi się humor poprawia, juz tak niedużo czasu zostało! No i myślę, że Młoda skutecznie mi go wypełni :-D:-D:-D Ostatnio ma fazę bycia grzeczniejszą, zobaczymy na jak długo... W niedziele rozbawiła nas na maxa, oglądała sobie abecadło z Mini mini i powiedziała do rybki "o jak odź" :-D:-D:-D:-D:-D Nie wiem skąd Jej się to wzięło, ale dumna jestem jak nie wiem!

Miłego dnia życzę :cool2:

Do góry