reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam się w ten piękny poranek:-)Tak bardzo nie mogłam się doczekać lata ale teraz już mi tak nie zależy bo moje dziecie nie zbyt dobrze znosi upały mam nadzieje że już sięprzyzwyczja i dziś będzie już lepiej Zal patrzeć jak bąbelek się męczy ;-)

reklama
dzien doberek
Krycha ano ja juz zaprawionba w bierzmowaniach .bo to juz nasze w domku trzecie bylo:)ogolnie bardzo fajnie i milo:)co prawda nie bylo nikogo z Polski(znaczy dziadkow) i troche przykro bylo,,ale byli znajomi i bylo milutko:)Mayka, jak weszla do kosciola ,to oczywiscie usnela i przespala cala ceremonie:)
no nic....uciekam,bo obowiazki wzywaja:)i wysylam dzis fornme na paszport dla malej( w koncu)....oby nam dali:)
milego dnia

hello :)

a ja dzis sie poopalalam cycuchy gorace hehe :p

Nadinie basen postawilam pipka se pluskala Nie miala niestety zjezdzalnii jak Julka :p ale pluskala sie pila wode topila wszystko i konewka podlewala :) ubaw miala niezly :)

krycha ok spoko to tak jak ostatnio sie umawiamy wiec moze czwartek ? o 12-13 ? bedzie pasowalo ? :) no i gratulacje dla malej :)

Witam się w ten piękny poranek:-)Tak bardzo nie mogłam się doczekać lata ale teraz już mi tak nie zależy bo moje dziecie nie zbyt dobrze znosi upały mam nadzieje że już sięprzyzwyczja i dziś będzie już lepiej Zal patrzeć jak bąbelek się męczy ;-)

Oj, biedne Maleństwo... To musi być szok dla tak małego organizmu :sorry2:! Oby jak najszybciej się Twoja Kruszynka przyzwyczaiła!

dzien doberek
Krycha ano ja juz zaprawionba w bierzmowaniach .bo to juz nasze w domku trzecie bylo:)ogolnie bardzo fajnie i milo:)co prawda nie bylo nikogo z Polski(znaczy dziadkow) i troche przykro bylo,,ale byli znajomi i bylo milutko:)Mayka, jak weszla do kosciola ,to oczywiscie usnela i przespala cala ceremonie:)
no nic....uciekam,bo obowiazki wzywaja:)i wysylam dzis fornme na paszport dla malej( w koncu)....oby nam dali:)
milego dnia

No to na pewno przykre jak rodzinki nie było w tak ważnym dniu :-)! Heh, muszę przyznać, ze Twoja Mayeczka jest niesamowita i bardzo grzeczna! Moja Oliwka już by pewnie cały Kościół przestawiała (co z resztą uskuteczniała na Komunii mojego chrześniaka). Super, że "imprezka" się udała!

krycha ok spoko to tak jak ostatnio sie umawiamy wiec moze czwartek ? o 12-13 ? bedzie pasowalo ? :) no i gratulacje dla malej :)

A dziękuję :-D! Mi pasuje i dzień i czas i miejsce, więc czekamy ;-)

Młoda sobie dziś dwie drzemki ucięła (nie wiem co Jej się stało), no, ale w rezultacie zwaliłam Ją z wyrka o 16.45, tak by dalej spała :szok::-D! Więc wybieramy się zaraz na spacerek i tatusia przy okazji z pracy "odbierzemy"! No i w taka pogodę to sama przyjemność...

justysia zalatwimy para spraw z naszym wozem i przyjedziemy napewno :) jak mi sie uda 4 litey wcis na zjezdzalnie to i ja bym z checia sobie zjechala :p:p:p

kaja baw sie dobrze babooo :)

dobranoc :*********************************

reklama
Do góry