reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Krycha oni chyba przesadzaja:szok:....nie rozumiemczemu Wam nie wolno prania na balkonie wieszac???
To jakas paranoja

No, mi się też tak zdaje, ale przez te ich zakazy nie wolno nam też mieć tv satelitarnej i Ci co mają rowery nie moga ich trzymać na balkonach :eek: Niby właściciel hotelu, który mamy na przeciwko, tak sobie zażyczył (On wynajmuje budynek na hotel od naszego landlorda) żeby goście hotelowi nie musieli na to patrzeć :dry:! Jakby po to się do hotelu jechało, ech...

Alex2339, gratulacje, będziesz miała znów pierwszoklasistę w domu! Z tego co pamiętam to strasznie przeżywał, że siostra już do szkoły poszła a On jeszcze nie... Może Mu to zamiłowanie do szkoły nie minie ;-)

reklama
dziekujemy za zyczonka:):):)
a my z Jula caly dzien w ogrodku :) najpierw sie Jula w hustawce bujala ze az zasnela a pozniej w piaskownicy psula babki ktore tatus robil... ale miala radoche..... i na swoim mini lezaczklu sie wylegiwala i tez taka dumna z siebie ze tak jak mamusia moze hhiihihi... ach te dzieciaczki ile z nich radosci :p
MartoF bidulek z tego Twojego Karmelka :(

Witam babyyy :)

justysia sto latek dla kruszynkii ! :) Superr ze piaskownica sie sprawdza :) A ten lezaczek to musze zobaczyc :)))

martaf co Ty gadasz skonczyl bidulek antybiotyk i dalej chory ? boszzzz ;( Zdroweczka :******

camomile wpadnij do mnie babo po kosmetykiii :) i zdroweczka zycze :)

alex gartulacjeee :)

Witam.
Sylcia tak już od dawna planuję zajrzeć do Ciebie, tylko od 3 tygodni wyzdrowie nie mogę. Jesli tylko pozbęde się kataru(już chyba końcówka) to zajrzę do Ciebie może w poniedziałek jeśli Ci pasuje??

hej dziewuszki to znów ja :-p
zapraszam do Lahinch :) na spacerki :tak:
która chętna...?? taka piękna pogoda że aż szkoda zmarnować czasu siedząc w domciu ;-)

reklama
Dzień dobry! Kolejny piękny dzień przed nami, ach :-D:-D:-D aż chce się żyć jak tak słonko świeci!!!! Udanej niedzieli Wam życzę Babeczki :-)

Do góry