reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hellol :)

madziakowalik ja tez polecam Ilone wlasnie sie u niej obcielam :)jak zrobie jakies foty to powrzucam :p

martaf kochana Ty to masz siedem swiatow :( a maluszka to mi szkoda niesamowicie :( duzo zdrowka duzoooo ! :) :*

a my dzis spedzilismy popoludnie na placu zabaw :) fajniutko bylo Nadinka sie wyszalala :)

babkii pozniej wpadne buziakujee :)

reklama
Witam sie
ale wczoraj bylo cieplutko a ja dyszalam jak slon
strasznie szybko sie mecze w tej ciazy

Marta zdrowka dla syncia bidulek

Niedlugo rok szkolny sie konczy i trzebaby bylo gdzies sie wybrac do puki jesze moge sie ruszaac:-D:-D:sorry2:

Witam sie
ale wczoraj bylo cieplutko a ja dyszalam jak slon
strasznie szybko sie mecze w tej ciazy

Marta zdrowka dla syncia bidulek

Niedlugo rok szkolny sie konczy i trzebaby bylo gdzies sie wybrac do puki jesze moge sie ruszaac:-D:-D:sorry2:

no tak z podwójnym brzuszkiem będzie trochę ciężko:tak::tak: ja byłam na urlopie w 26tc ale muszę przyznać, że ledwo się już gramoliłam i na plaży i do hotelu,a wszędzie było pod górkę:dry::dry: i w samolocie ciężko, nóżyska spuchły jak banie

ale w pierwszej ciąży to nad ocean jeździłam prawie do końca bo miałam nadzieję, że mi już dziecko wytrzęsie i wcześniej wyjdzie:-D:-D:-D:-D
ale nic z tego nie wyszło:dry::-D

alex miałam spytać bliźnięta masz jednojajowe?

no tak z podwójnym brzuszkiem będzie trochę ciężko:tak::tak: ja byłam na urlopie w 26tc ale muszę przyznać, że ledwo się już gramoliłam i na plaży i do hotelu,a wszędzie było pod górkę:dry::dry: i w samolocie ciężko, nóżyska spuchły jak banie

ale w pierwszej ciąży to nad ocean jeździłam prawie do końca bo miałam nadzieję, że mi już dziecko wytrzęsie i wcześniej wyjdzie:-D:-D:-D:-D
ale nic z tego nie wyszło:dry::-D

alex miałam spytać bliźnięta masz jednojajowe?

No wlasnie moj M mowi ze musimy sie gdzies wybrac dopuki sie jeszcze sloniatkiem nie zrobilam:-)
A co do blizniat to powiem Ci szczeze ze nie wiem jak sie dowiedzialam to byl dla mnie taki szok ze nie bylam w stanie sie nawet o nic zapytac :blink:
ale 10.06 mam kolejna wizyte w szpitalu wiec sie wypytam wszystkiego :tak:

Dzień doberek :-)! Ło matko, co za ciśnienie :szok: głowa mnie boli, ręce i nogi napuchły :eek:, hm... Oliwa nadal zasmarkana, ale już glutki, więc myślę, że szybko się uporamy z tym katarem! Tylko w nocy nam coś fisiowała, budziła się co jakiś czas, chciała w łóżeczka wychodzić, może Jej za gorąco było :confused:...

Ale się dziś znerwiłam :dry: wywiesili nam w budynko info, że nie możemy wieszać prania na balkonach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: noż kurczaki pieczone to na ca mnie ten balkon?????? Przecież aż żal kisić w domu jak taka pogoda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czasem mam dość tego apartamentu i chętnie bym się stąd wyniosła, ale nam się już nie opłaca :no:...

Justysia21, ucałuj mocno od nas Juleczke!!! Wszystkiego najlepsiejszego dla Niej :tak::-):-D

Muszę się kawy napić, bo mi zaraz łeb pęknie! Któraś chętna? To poczęstuje i ciacho się znajdzie ;-)....

reklama
Ach chcialam sie jeszcze pochwalic ze dzisiaj zapisalam Nikodema do szkoly i od wrzesna zaczyna edukacje a jak mu to powiedzialam to az skakal z radosci ( ciekawe czy za pare lat bedzie tak samo ????????/;-) chyba nie:-) )

Do góry