reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam sie ponownie

Mialam sie odezwac zaraz po wizycie w szpitalu ale tam sie dowiedzialam czegos.........................bylam w szoku:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
dopiero teraz doszlam do siebie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
okazalo sie ze bede miala BLIZNIAKI :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie moglam w to uwiezyc zwlaszcza ze w mojej rodzinie nie ma blizniakow

A tak z innej beczki nie wiecie czy Justysia tez byla w maternity bo chyba ja widzialam

Hhihihihiwitaj w rodzinie ze tak powiem.Troche czasu minie zanim sie oswoisz z ta mysla.Zapraszam donaszego grona mamusiek
https://www.babyboom.pl/forum/mamus...29/ciaza-blizniacza-cz-ii-34944/index203.html

Alex wyjatkowo musisz uwazac na siebie,bo taka ciaza to ciaza wysokiego ryzyka.Przygotuj sie na wieksze zmeczenie,obciazenie i rozne niespodzianki.
No i meza musisz porzadnie zaprzac do obowiazkow bo sama zobaczysz,ze organizm pracuje naprwde zupelnie inaczej niz w pojedynczej ciazy.W kazdym razie Gratuluje jeszcze raz!!!

Czesc dziewczyny jestem tu pierwszy raz, do zarejestrowania sie skłoniło mnie poszukiwanie niani dla mojej 3 miesięcznej córci. Mieszkam w ENNIS i nie znam zbyt wiele osób, które mogłyby mi polecic dobra opiekunke. Bardzo was prosze jesli znacie kogos godnego polecenia i z doświadczeniem to dajcie znac.
Zastanawiałam się też jakie jest wynagrodzenie, płaci się od godziny? ja potrzebuje niani u siebie w domu, którą mogę przywozic i odwozic po pracy do domu. Słyszałam, że 30 euro dziennie, czy to prawda??? :-)

No wlasnie chcialabym wiedziec ile trzeba zapłacic niani, nie potrzebuje jej na cały tydzien, kilka niepełnych dni i nie mam pojecia jaka stawke ewentualnie zaproponowac :-)

reklama
heja mamy :))

cytrus wiesz co ja mialam chyba usg w 5 czy 8 tyg bo mialam plamienia a pozniej jakos w 16 a pozniej to juz jakos ponad 30tym niepamietam dokladnie ... ale malo tych usg robia tutaj ....

rita czika heja witamy na watku :) wiesz co tez mysle ze malutko to te 30 eu ... z tego co czytalam to wiecej biora niestety ;/ ale tak ogole nie moge Ci zabardzo nikogo polecic bo jeszcze nie wynajmowalam zadnej nianki ...

Do góry