reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
krycha a ty nie przesadzasz z tym wstawaniem ostatnio??:/powinnas odpoczywac:)))

:huh: siła wyższa jak widać :eek:. Mnie się wcale nie chce tak wstawać, ale co zrobić :dry:... Ale jutro moja kolej na wylegiwanie się w wyże :-p;-):rolleyes2:. Damy radę! No i mam ambitny plan na dziś, położyć się jak Mała kimać będzie, ale co z tego wyjdzie to nie wiem...

:huh: siła wyższa jak widać :eek:. Mnie się wcale nie chce tak wstawać, ale co zrobić :dry:... Ale jutro moja kolej na wylegiwanie się w wyże :-p;-):rolleyes2:. Damy radę! No i mam ambitny plan na dziś, położyć się jak Mała kimać będzie, ale co z tego wyjdzie to nie wiem...

ja we wtorek poszłam spac o 20.30 :))))i wstałam o 7,wyspałam sie za wszystkie czasy:D

dzieńdoberek
witam się o zwykłej porze, mój adal na szczęście sypia dobrze i o czasie uff:tak:
za to dzieć w brzuchu jakiś nadpobudliwy-- kopie jak wariatek i w dzień i w nocy:nerd: aż mi się guzy na brzuchu robią:nerd:

wczoraj już usłyszałam serduszko detektorem:tak::tak: fajna sprawa:-D

aga to zalatana jesteś przed weekendem:sorry2: no to i zwolniona z meldunków:-D:-D:-D masz ostatnie dni do zrobienia się na bóstwo:-D:-D:-D

my w niedzielę idziemy na komunię, ale takiego kaszalota jak mnie to i fryzjer nie uratuje:-D:-D:-D

alex udanej wizyty

MartF to sobie pospałaś:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry,ale dzis zakrecona jestem:rolleyes2:jakas rozkojarzona:-)
Do tego jakies przeziebienie mnie chyba lapie,cos kichanie mnie wzielo i kaszelek:no:Powiedzcie mi dziewczwyny co z ta pogoda?Gdzie slonce i minimum 18Stopni?
Bozenko a tyz tym kaszalotem nie przesadzaj,widzialam zdjecia z urlopu i wygladasz na nich calkiem calkiem;-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry,ale dzis zakrecona jestem:rolleyes2:jakas rozkojarzona:-)
Do tego jakies przeziebienie mnie chyba lapie,cos kichanie mnie wzielo i kaszelek:no:Powiedzcie mi dziewczwyny co z ta pogoda?Gdzie slonce i minimum 18Stopni?
Bozenko a tyz tym kaszalotem nie przesadzaj,widzialam zdjecia z urlopu i wygladasz na nich calkiem calkiem;-)

cytrusek zacznij brać rutinoscorbin lub coś podobnego może ci przejdzie:tak:

kobitko już ja wiem co widzę:nerd:, na urlopie nie zbliżałam się do plaży,żeby jakieś ludki z Greenpeace nie wciągnęły mnie do oceanu:szok:

pospaliśmy z moim dzieciem przed południem (no i po też:-D) aż miło
chyba ciśnienie leci

heja babki moje :))

na razie tylko podpisuje liste ale juz mam prwie wszystko pozalatwiane z urzedcowych spraw wszystko uklada sie jak najlepiej :))

a dziekii pewnej foremce i panu formie :p dzis bede miala fajne siedzonko dla Nadinyy i bedzie je miala na dlugoo :))

senkju :))

buziakuje laski :*****

reklama
siemka
ja mam chwile to zagladam i sie podpisuje:)
Mr.mARPLE Ty nie przesadzaj z tym kaszalotem......dobrze wygladasz....rzeklabym nawet ,ze jak przykladna ciezaroweczka:):):):)juz Ci duzo nie zostalo:):):):)
nooooooooo....a tak poza tym popaduje.....i cos mi sie zdaje ,ze na weekend tez pogoda do dupy bedzie wrrrrr

Do góry