krycha a ty nie przesadzasz z tym wstawaniem ostatnio??:/powinnas odpoczywac))Witojcie mamusie! Oliwia stwierdziła, że już wyspana , więc oto jestem... Zaraz pralkę nastawię, niech ta pobudka się na coś przyda!
Miłego dnia, papatki
reklama
K
krycha
Gość
krycha a ty nie przesadzasz z tym wstawaniem ostatnio??:/powinnas odpoczywac))
siła wyższa jak widać . Mnie się wcale nie chce tak wstawać, ale co zrobić ... Ale jutro moja kolej na wylegiwanie się w wyże ;-). Damy radę! No i mam ambitny plan na dziś, położyć się jak Mała kimać będzie, ale co z tego wyjdzie to nie wiem...
siła wyższa jak widać . Mnie się wcale nie chce tak wstawać, ale co zrobić ... Ale jutro moja kolej na wylegiwanie się w wyże ;-). Damy radę! No i mam ambitny plan na dziś, położyć się jak Mała kimać będzie, ale co z tego wyjdzie to nie wiem...
ja we wtorek poszłam spac o 20.30 )))i wstałam o 7,wyspałam sie za wszystkie czasy
dzieńdoberek
witam się o zwykłej porze, mój adal na szczęście sypia dobrze i o czasie uff
za to dzieć w brzuchu jakiś nadpobudliwy-- kopie jak wariatek i w dzień i w nocy aż mi się guzy na brzuchu robią
wczoraj już usłyszałam serduszko detektorem fajna sprawa
aga to zalatana jesteś przed weekendem no to i zwolniona z meldunków masz ostatnie dni do zrobienia się na bóstwo
my w niedzielę idziemy na komunię, ale takiego kaszalota jak mnie to i fryzjer nie uratuje
alex udanej wizyty
MartF to sobie pospałaś
witam się o zwykłej porze, mój adal na szczęście sypia dobrze i o czasie uff
za to dzieć w brzuchu jakiś nadpobudliwy-- kopie jak wariatek i w dzień i w nocy aż mi się guzy na brzuchu robią
wczoraj już usłyszałam serduszko detektorem fajna sprawa
aga to zalatana jesteś przed weekendem no to i zwolniona z meldunków masz ostatnie dni do zrobienia się na bóstwo
my w niedzielę idziemy na komunię, ale takiego kaszalota jak mnie to i fryzjer nie uratuje
alex udanej wizyty
MartF to sobie pospałaś
Ostatnia edycja:
alex2339
Fanka BB :)
Alex2339, nie ma problemu no i udanej wizyty jutro życzę! Nie zapomnij o próbce moczy ;-)!
Krycha ty to jestes jak moj aniol strorz gdyby mi sie nie zachcialo z rana tu zajzec to chyba bym zapomniala o tym moczu
Dam wam znac puzniej jak bylo
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Dzien dobry,ale dzis zakrecona jestemjakas rozkojarzona:-)
Do tego jakies przeziebienie mnie chyba lapie,cos kichanie mnie wzielo i kaszelekPowiedzcie mi dziewczwyny co z ta pogoda?Gdzie slonce i minimum 18Stopni?
Bozenko a tyz tym kaszalotem nie przesadzaj,widzialam zdjecia z urlopu i wygladasz na nich calkiem calkiem;-)
Do tego jakies przeziebienie mnie chyba lapie,cos kichanie mnie wzielo i kaszelekPowiedzcie mi dziewczwyny co z ta pogoda?Gdzie slonce i minimum 18Stopni?
Bozenko a tyz tym kaszalotem nie przesadzaj,widzialam zdjecia z urlopu i wygladasz na nich calkiem calkiem;-)
Ostatnia edycja:
madziakowalik
Fanka BB :)
Wiatm kobietki
my dzisiaj pospalysmy az do 10 . Ania dzieki bede robic w weekend . Kasia i Ania dzieki za milo spedzony czas .
my dzisiaj pospalysmy az do 10 . Ania dzieki bede robic w weekend . Kasia i Ania dzieki za milo spedzony czas .
Dzien dobry,ale dzis zakrecona jestemjakas rozkojarzona:-)
cytrusek zacznij brać rutinoscorbin lub coś podobnego może ci przejdzie
kobitko już ja wiem co widzę, na urlopie nie zbliżałam się do plaży,żeby jakieś ludki z Greenpeace nie wciągnęły mnie do oceanu
pospaliśmy z moim dzieciem przed południem (no i po też) aż miło
chyba ciśnienie leci
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
heja babki moje )
na razie tylko podpisuje liste ale juz mam prwie wszystko pozalatwiane z urzedcowych spraw wszystko uklada sie jak najlepiej )
a dziekii pewnej foremce i panu formie dzis bede miala fajne siedzonko dla Nadinyy i bedzie je miala na dlugoo )
senkju )
buziakuje laski :*****
na razie tylko podpisuje liste ale juz mam prwie wszystko pozalatwiane z urzedcowych spraw wszystko uklada sie jak najlepiej )
a dziekii pewnej foremce i panu formie dzis bede miala fajne siedzonko dla Nadinyy i bedzie je miala na dlugoo )
senkju )
buziakuje laski :*****
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
siemka
ja mam chwile to zagladam i sie podpisuje
Mr.mARPLE Ty nie przesadzaj z tym kaszalotem......dobrze wygladasz....rzeklabym nawet ,ze jak przykladna ciezaroweczkajuz Ci duzo nie zostalo
nooooooooo....a tak poza tym popaduje.....i cos mi sie zdaje ,ze na weekend tez pogoda do dupy bedzie wrrrrr
ja mam chwile to zagladam i sie podpisuje
Mr.mARPLE Ty nie przesadzaj z tym kaszalotem......dobrze wygladasz....rzeklabym nawet ,ze jak przykladna ciezaroweczkajuz Ci duzo nie zostalo
nooooooooo....a tak poza tym popaduje.....i cos mi sie zdaje ,ze na weekend tez pogoda do dupy bedzie wrrrrr