reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam sie ponownie

Mialam sie odezwac zaraz po wizycie w szpitalu ale tam sie dowiedzialam czegos.........................bylam w szoku:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
dopiero teraz doszlam do siebie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
okazalo sie ze bede miala BLIZNIAKI :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie moglam w to uwiezyc zwlaszcza ze w mojej rodzinie nie ma blizniakow

A tak z innej beczki nie wiecie czy Justysia tez byla w maternity bo chyba ja widzialam

reklama
Alex gratulacje dla Ciebie i męża;-) no oczywiście podwójne :tak: a do szwagierki znajomi właśnie wpadli no i oznajmili że tez będą mieli dzidziusia:-) zmykam bo góra sprzatania mnie czeka a jeszcze T wezwali do pracy dzis tak że sama zostaje na warcie:baffled::crazy: taki kur... zmęczony był ale jak zadzwonili z pracy to od razu że tak oczywiście będzie:szok::wściekła/y: no nic-faceci:-p:sorry2:

Witam sie ponownie

Mialam sie odezwac zaraz po wizycie w szpitalu ale tam sie dowiedzialam czegos.........................bylam w szoku:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
dopiero teraz doszlam do siebie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
okazalo sie ze bede miala BLIZNIAKI :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie moglam w to uwiezyc zwlaszcza ze w mojej rodzinie nie ma blizniakow

A tak z innej beczki nie wiecie czy Justysia tez byla w maternity bo chyba ja widzialam

Wow, cóż za wieści!!!!! Moje ogromne, podwójne gratulacje :tak::tak::tak::tak:!!! Dbaj o siebie teraz ;-)... Po jednym Szkrabie na strasze rodzeństwo :sorry2:... Super!

reklama
Good morning!
Alexx gratulacje ogromniaste,podwojne i wogole,super wiesci:-):-D
Ale pogoda,a juz mialam nadzieje z rana ze bedzie gicior a tu nadejszly chmury,u mnie kichanie coraz wieksze i tak mnie gilgocze w nosie ze szok i w uchu tez:-(
A i takie pytanko dziewczyny w ktorym tygodniu mialyscie lub macie zaplanowane drugie usg?

Do góry