reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dzięki dziewczyny, co prawda plany uległy zmianie ale ten Belfast pewnie nie długo zaliczymy;-) znalazłam w sumie nie drogie noclegi to wycieczka jak najbardziej 2 dniowa będzie, poczytałam wczoraj i podobno lepiej zielonych kolorów sie trzymać ;D że niby wtedy bezpieczniej:-) Miłego dnia dziewczyny życzę:rofl2:
co do koloru zielonego to nie wiem,ale wiem jedno .... strasznie trabia na samochody z tutejsza rejestracja.....my jeszczemielismy takie zdarzenie ze GPS nas wyprowadzil w jakies pola i akurat stal jakis gosciu na poboczu i jak m podszedl i sie pytal jak stad wyjechac gdzies do normalnej drogi?
Gosc nam tak wytlumaczyl ze wjechalismy jeszcze w gorsze pola,a pozniej jak wracalismy to przejezdzalismy kolo niego to palcami wytykal i smial sie:baffled::angry: wiedzial ze my polacy,tylko chyba chodzilo mu o to ze w tej IE mieszkamy:angry:

reklama
Witam sie

a przyciagla mnie Filpi - wiesz co Tu sie ukrywasz :) kochana ale by bylo jak bysmy sie w Limericku spotkały...
no wlasnie kiedy sie spotkamy :) hehehe jak cos to wala na gg lub priv bo ja tu zagladam bardzo malo :(
buziaki

hejaaa :)

krycha a no wypadzik byl udany :) Nadinka sobie po raczkowala po placu po hustala sie :) posiedzielismy troszke na kocyczku :) tylko szkoda ze tak pozno bylismy juz malo dzieciaczkow bylo no ale wczoraj pozno z pracy przyszlam ;/

kasia limerick noo ja w czwartek bede po 13 w domu a w piatek musze isc do pracy bo jedna taka sobiechciala wziasc wolne ... ;/ w sobote i niedziele tez pracuje ;/ ale wiesz co dzis i jutro jestem w domu czy zawsze mozesz wpasc pozniej po poludniu czy wieczorkiem :) PS bo ja mam troszke rzeczy dla Twojej malej :) reszta dziewczynek to duze pannice :):p

dzien doberek :)
krycha avatara trzeba zobaczyc na blu-ray - cos pieknego a kolorki . Kasia jak potrzeba jakis lekow lub cosik daj znac. Alex najfajniejsze ciuszki sa H&M no przynajmniej jak dla mnie ale najwygodniejsze byly geterki i tuniki . Milego dnia . dzisiaj mam zakupowe szalenstwo musze malej pokupywac ciuszki i chodzik :)))

dzien dobry kochane:)
bylam dzis na bilansie z małą i wszystko dobrze poza biderkami,mam iść z nią na dodatkowe badania :(
miało, któreś z waszych maleństw taki problem???mam się przejmować??juz sie przejmuje w sumie...

kasia limerick no to ok wpadnij jutro :) mam kilka ciuszkow a niechce ich wyrzucac moze Tobie sie spodobaja i niunka w nich pochodzii troszke :)

madzia kowalik no to udanych zakupkow zycze i aby malej sie chodzik podobal :)

natinke jakies cwiczonka bedziesz miala dla malej ... no i te pieluszkowanie ale niewiem czy Adelka nie jest juz za duza :( ? ale nie martw sie bedzie ok :) to napewno nic powaznego :)

dzień doberek kobietki:-)
Natinke trzymam kciukasy żeby ta wada nie była duża i skończyło się na ćwiczeniach:tak:
a mnie jutro czeka kolejny pogrzeb:-( zmarła babcia mojej bardzo dobrej koleżanki ze szkoły.to była wspaniała kobiecinka:sorry2:
mam nadzieję babeczki że u was wszytko w porządku,dzieciaczki zdrowe i w ogóle.... pogodę zapewne macie super bo w PL dziś zimno jak jasna cholercia:baffled:

reklama
dzen dobry

natinke nie martw sie na zapas:)najpioerw zrob dodatkowe badania......a co do pieluszki niestety tez mysle ,ze za duza jest....w Polsce daja specjalne poduszki ortopedyczne lub w speclane szyny pakuja:(ale wydaje mi sie ,ze nic powaznego nie bedzie ,bo wczesniej przecioez nic jej nie bylo ....:)

milego dnia

Do góry