reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam laski tu Kamcia pisze od MartyF Belfast mnie osobiscie nie rusza, ale północne wybrzeze jest przepiekne rope brigde giants causeway klify super widoki i polecam bardzo na wyjazd 2 dniowy:)

reklama
Dzięki dziewczyny, co prawda plany uległy zmianie ale ten Belfast pewnie nie długo zaliczymy;-) znalazłam w sumie nie drogie noclegi to wycieczka jak najbardziej 2 dniowa będzie, poczytałam wczoraj i podobno lepiej zielonych kolorów sie trzymać ;D że niby wtedy bezpieczniej:-) Miłego dnia dziewczyny życzę:rofl2:

witam :)
to dobrze Kasiu ze Igorek spal dobrze. Moja mala dzisiaj tez wstala z samego rana ale m sie nia zajal ja spalam do 11:szok:. dopiero po sniadaniu jestem . no nic na spacerek trzeeba isc i poruszac sie troszke. milego dnia :)

Witam sie mamusie

Mam pytanko :
gdzie mozna zaopatrzyc sie w ciuchy ciazowe ? Bo ja juz pomalu chyba powinnam sie rozglada bo mi sie brzuszek pomalu przestaje miescic w spodniach:tak:

Witam sie mamusie

Mam pytanko :
gdzie mozna zaopatrzyc sie w ciuchy ciazowe ? Bo ja juz pomalu chyba powinnam sie rozglada bo mi sie brzuszek pomalu przestaje miescic w spodniach:tak:

alex ja kupowalam w debenhamsie ( nie wiem jak to sie pisze) na koniec sezonu byly wyprzedaze do 70 % i mozna bylo fajniusie np spodnie za 13 e dostac :))))

Alex ciążowe na pewno dostaniesz w mothercare, H&M i pewnie w innych firmowych sklepach.
A tak w ogóle witam z obolałaym gardłem buuuu.Miłego wieczorku

hello to znow ja :p

kasia limerick mam do Ciebie romans nusisz wpasc do mnie kiedys na kawke :)

camomile kochana zdrowka :* niech gardelkoo zdrowieje :)

alex debenhams, mothercare, h&m ... ale wiesz co ja nie mialam ani jednej rzeczy ciazowej ... nosilam wygodne getry cala ciaze i tuniczki :) czulam sie wygodnie, komfortowo i sexy :) a najczesciej kupowalam w tally wejly i no name :)

reklama
Dobry wieczór! Wpadłam na chwilunię, bo właśnie Avatar oglądamy ;-). My mamy długi weekend jeszcze też jutro z czego się bardzo cieszę, Oliwcia na pewno też, że tatusia ma przy sobie :-)!

Alex2339, tak jak dziewczyny napisały, ale ja też polecam jakieś tuniki (niekoniecznie ciążowe ;-))

Camomile, zdrówka życzę! Ale Cię złapało... Mam nadzieję, że szybko się z tym uporasz i w nic gorszego się to nie zamieni :tak:

Sylcia007, i jak tam wypad na plac zabaw? Pewnie udany? Wieczór piękny... Pogoda Wam dopisała :-D

No nic, wracam na filmik, a jutro trzeba sprawy urzędowe pozałatwiać, ech... Spokojnego wieczorku i słodkich snów, papatki :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry