reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej babeczki.witam się w końcu z Pl.dosłownie na nic nie mam czasu.na szczęście dzieciaczki są w porządku,nie ma problemów ze spaniem i w ogóle z zaaklimatyzowaniem się:-)
ms.marple udanego wypoczynku życzę;-) bycz się na plaży ile wlezie:-D
a wam wszystkim życzę udanego weekendowania majowego:rofl2: bawcie się dobrze kobietki:tak: mam nadzieję że jeszcze takie spotkanko kiedyś się odbędzie i będę mogła się załapać:sorry: tymczasem uciekam,bye........

reklama
dzien doberek
Maya zrobila nam pobudke o 6 rano:szok: , mecza ja dziaselka :( moja bidulka . ja juz po kawce , obiadek wstawiony . zabieram sie za stos prasowania . milej niedzieli . Kasia Igorek jak Ci spal?

Witam. Madzia Igorek spał super. Raz do niego wstałam ale o 5 zaczął płakać i długo nie mogłam go uspokoić. Albo to zeby albo mu się coś przykrego śniło. Ale zasnął na godzinkę, dostał butlę i przespał do 8.
Miłego dnia

Dziewczyny mam pytanko otóż chcemy jutro jechać do Belfastu była z was może któraś?? co warto zobaczyć. Chcemy tam zostać może na 1 noc ale trochę sie boję bo to co mówią o tych dzielnicach że jak gdzieś źle wiedziesz to może być nie ciekawie a my jeszcze autko mamy na Dublińskich tablicach ;/ wiecie cos na ten temat???

Dziewczyny mam pytanko otóż chcemy jutro jechać do Belfastu była z was może któraś?? co warto zobaczyć. Chcemy tam zostać może na 1 noc ale trochę sie boję bo to co mówią o tych dzielnicach że jak gdzieś źle wiedziesz to może być nie ciekawie a my jeszcze autko mamy na Dublińskich tablicach ;/ wiecie cos na ten temat???

ja ci nie pomoge:((( nie bylam nie wiem :((( ale podobno pieknie tam i niebezpiecznie niestety tez :(((( ale mam nadzieje ze wam sie wycieczka uda :))))

Dzięki Kasiu;-) własnie nam sie chyba plany pozmieniały:baffled: tj pojedziemy na wycieczke ale do Cork do znajomych, kiedyś mówiliśmy im że wpadniemy jak będzie wolne no i własnie niedawno zadzwonili że wzięli wolne tj czyt on a znajoma juz cosik poszykowała na obiadek więc ciężko odmówić:sorry: Belfast przełożymy na następny raz:baffled::-) po Disneylandzie, koniec szkoły będzie mamcia przyleci to jeszcze okazja się znajdzie :p

Ostatnia edycja:
hellol :p

kaja ja niestety nie pomoge ;/ ale ez slyszalam ze niebiezpiecznie tam bardzo jest :(

bozenka zapomnialam zyczyc spokojnego lotu dla waszej rodzinki bezpiecznego i w ogole Bawcie sie dobrze w pl :) i odpocznij sobie kochana :))

drozdusia no w koncu malpo zes sie odezwala :p zaniedlugo zapomne jak wygladasz juz tyyyyle Cie nie ma :p :(

Baby bylo dzis superooowo :))) nastepnym razem musita sie skusic :p

kaja respect a ja mam dużo znajomych co jeżdzą do Belfastu na wycieczki.Sama mam tam kumpele,ale jeszcze na noc nie byłam,tylko w ciągu dnia.
Ale czy pięknie tam jest to nie wiem :no: Bo byliśmy tylko na jakimś placu zabaw na jakiejś górze,ale z tej góry widac wszystko i miasto i morze.
Jeśli chcesz dam Ci do niej namiary i ona podpowie co nie co?

Spotkanko było wypas.

Filpi mój mąż Cię nie poznał i dopiero w samochodzie stwierdził,że szkoda,że filpi nie było :szok::szok::szok: :-D:-D zresztą ja też na początku :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zapraszam do nas na jakiś weekend.Będziemy miały więcej czasu na pogadanie :tak::tak:

reklama
KAja bylam w Belfascie ale tylko na chwile i w centrum,.......moge tylko napisac ze sa dzielnice ktoe na prawde wygladaja nie ciekawie....jak przejezdzalismy to ciarki mi przechodzily.
Propunuje zabrac ze soba pieniadze...w Belfascie jak w Belfascie ale na obrzezach nie ma na stacjach bankomatow...a cash back nie daja,albo tez i nie chca.
Wszystko obskurne,widac ze gorzej im sie zyje niz ludzia tutaj.
My wlasciwie bylismy na samej gorze tamtej IE....na moscie linowym a takze klify...swietne widoki...spalismy w B&B cena 2 lata temu to 35 funtow za osobe...sa tez i po 40f za osobe....ale my znalezlismy troche zdala od takiego miasteczka rekreacyjnego i bylo taniej

Do góry