reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Sylcia na pewno z jednym dzieckiem to ja zostanę ostatnia:p A co do ślubu. Uważam że powinnaś być pewna że tego chcesz a wiek nie gra tu roli.
Natinke umówię się z nią po następnym weekendzie.
Cytrusku jedz i rośnij zdrowo:)

reklama
Hej laski
Dzieki za gościne w Limerick było fajnie:)
Ja tez tylko z jednym dzieckiem i bez ślubu i nie spieszy mi sie do zmian hihi
Dobranoc

Cytrus GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
kurka a ja sie modle o spokojna nocke bo ostatnie tygodnie Michał wstaje i nie wiadomo o co kaman:baffled: a wczoraj jak wstal ok 24 to świrował do 3 rano i wyraxnie bylo widac ze mu nic nie jest tylko jego widzi mi się:wściekła/y::szok: spi już w łóżeczku bez szczebelków bo mu rozkręciłam, idzie ładnie spac nie łazi, rozumie ze jak mówimy idż do łóżeczka spac czy aaa to idzie.Nawet w nocy on nie łazi tylko marudzi dziś tylko raz odprowadzałam:eek: nie wiem jaki sposób na niego raz nocke przesypia następne kilka marudzi.
No nic zmykam spokojnej nocki dziewczyny;-)

Dzien doberek!

Camomile sto lat,kochana!!!!!!!!przede wszystkim zycze Ci zdrowka dla Igorka i tego,aby wszystkie sprawy pomyslnie Ci sie poukladaly:):)P:):)

Poza tym......zaraz do szkoly jade....
milego dnia wszystkim

aaaaa raz dwa trzy pierwsza hehehhe

Camomile-wszystkiego dobrego:)
A Wam wszystkim miłego dnia
Wczoraj wreszcie Dadzię do szkoły zapisałam-normalnie jestem z siebie dumna;)
Fajnie,że spotkanko się udało-zazdroszczę...Ja też muszę pokorzystać póki do pracy nie wracam:)))

dobry dobry, pogoda zdecydowac sie nie moze, niby slonce ale chmurami zachodzi jakby padac mialo ... myslicie, ze to juz koniec lata w irl? ;-)

Camomile urodzinki? Samych Wspaniałości zycze i zdrowka dla Igorka
25? oj jak fajnie, chcialabym zeby te lata troche wolniej mi uciekaly :)

Lubiczanka, ja to nie w temacie jeszcze jestem, jak ma na imie ta Twoja Dadziunia, bo dojsc nie moge ;-)
ja mlodszego na razie do przedszkola zapisuje

dziewczyny majace starsze dzieci - chodza Wasze dzieci do jakiejs polskiej szkoly? moj Filip chcialby ale nie wiem czy jeszcze nie za wczesnie, w Pl teraz by zerowke zaczynal dopiero, tu jest w seniorach wlasnie, niby czyta i pisze ale to po ang, z jezyka polskiego to kaleka az wstyd, wyslowic sie dziecko nie umie odpowiednio choc w domu tylko po polsku mowimy

milego dnia zycze

reklama
Do góry