reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek babeńki:-) ja dziś nawet się wyspałam,humorek dopisuje,słoneczko świeci.... żyć nie umierać:tak: malutek ogląda bajki a Lola jeszcze smacznie śpi z tatusiem.cóż za błoga cisza:rofl2:

reklama
hej kobietki

widze, ze troche cieżarówek sie pojawilo, gratuluje i zycze zdrowych maleństw :-):-)

czasu jakos na nic, ciagle na dworze jestem z chlopakami albo w pracy
dzisiaj nieprzytomna, za pozno wrocilismy wczoraj z dublina

nadal szukam domku, juz nawet na lokalizacje patrze bo patrze, chcialam zostac gdzesna castletroy ale nic nie ma, juz mam dosc tego szukania, dzwonienia i ogladania, niech mi ktos znajdzie domek :-)

milego dnia zycze i spadam na zakupy, lodowka pustkami zaczyna swiecic :baffled:

Aga tak blisko masz to wpadnij moze jutro na kawke co? spacerek do mnie zrobisz, daj znac na priva jakby co

Witam sie mamusie

Na poczatek OGROMNE GRATULACJE DLA CYTRUSKA

A co do mnie to jestem w 8 tygodniu a jak sie czuje no ostatnio bolal mnie troche brzuch ale juz jest dobrze no i mam takiego lenia i spac mi sie naokraglo chce tyle obowiazkow w domciu a ja bym tylko spala a tak po za tym co calkiem dobrze
moje dzieciaczki caly czas chodza i glaszcza mnie po brzuchu bo mamusia ma dzidzie w brzuszku;-)
a najbardziej to sie moj M cieszy bo date porodu mam w jego urodziny:tak::tak:

hejo :)
GRATULACJE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CAMOMILE umów sie z moja siostra po czwartku 22 to sie wkoncu zobaczymy :)
zgadnijcie dziewczyny ile zabulilam za wyciecie 3 migdala u dominika????poszlam zupelnie prywtanie....bylam w szpitalu 10h opieka jak dla normlnego pacjeta,zadnych lulsusow...zabieg trwal 7min...zgadujecie!?
Domi czuje sie super w ogole nie płakał,nic go nie boli!!!kompletnie nic mu nie jest!!!to dobra wiadomosc :))) oczywiscie :)))dzielny chłopak :)))

Dzienbobrywieczor!:-)
Dzieki dziewczynki za gratulacje:tak:
Natinke pewnie nie malo zaplacilas,co?
A ja po robocie relaksuje sie przy kompie,plecy mnie bola jakos dzis.
Nienazarta jakas jestem,tylko bym jadla i jadla i to takie zachciaki mam dziwaczne ze szok.Mam smaka na cos slodkiego z checia popilabym to jakas fanta i docisla czyms slonym lub kwasnym:baffled:

reklama
hejaaa :))

cyrtus gratulacje :)))) !!!!!!!!!!!! Kurcze same ciezarowki :****

Ejj wiecie co zaniedlugo zostane ostatnia co ma jedno dziecko :p Kurcze bedziecie pchaly podwojne wozki a mi glupio bedzie :p

A moj staruszek kochany mowil o drugim dzieciatku i o slubie :p ale niewiem Za mloda jestem na slub :p

Heej ! :)

Do góry