reklama
madziakowalik
Fanka BB :)
My sie tez witamy
ms marple i dziewczynki które będą z dziecmi,jak sie nie boicie to moge zabrac lubiczanke i przyjechac jutro z wielką przyjemnością,bo ja smarkata jeszcze troche:/
dostaniesz zakaz smarkania na dzieciaki
K
krycha
Gość
Dzień dobry !
Moje ogromne gratulacje no i witamy w gornie ciężaróweczek ! A zdradź jakieś szczegóły, co? No i jak się czujesz?
Camomile, ja tam bardzo lubię z Tobą pokawkować ;-)
Natinke18, cóż to za pytanie? Wracaj bezpiecznie do nas (kiedy będzie ten szczęśliwy dzień?) no i daj znać to się zgadamy na jakieś spotkanko :-)
Zmykam na zakupy, miłego dnia, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Witam sie dopiero teraz mialam czas zeby usiasc na tylek
Pamietacie jak wam pisalam ze u mnie zaszly wielkie zmiany no wiec .................
ZOSTANE MAMUSIA poraz 3:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
nie chcialam wczesniej nic mowic zeby nie zapeszyc
dobranoc
Moje ogromne gratulacje no i witamy w gornie ciężaróweczek ! A zdradź jakieś szczegóły, co? No i jak się czujesz?
Camomile, ja tam bardzo lubię z Tobą pokawkować ;-)
Natinke18, cóż to za pytanie? Wracaj bezpiecznie do nas (kiedy będzie ten szczęśliwy dzień?) no i daj znać to się zgadamy na jakieś spotkanko :-)
Zmykam na zakupy, miłego dnia, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Dzien doberek
Alex moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!kiedy termin rozwiazania?Spokojnej ciazy zycze
a nasze dzieciatko w chodziku przed domem sobie chodzi ja klikam a moj A pilnuje Mayci
Alex moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!kiedy termin rozwiazania?Spokojnej ciazy zycze
a nasze dzieciatko w chodziku przed domem sobie chodzi ja klikam a moj A pilnuje Mayci
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Gratulacje Alex !!!!
reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Nic na privie nie mamhello babki, które nie wiedzą gdzie mieszkam a jutro wpadną na kawkę
zapraszam na priv
lecę po jakieś żarełko
A tak rozmawiałam z Martą,że wszystko zależy przede wszystkim od pory,bo obie matkami dzieci szkolnych jesteśmyA poza tym-jaki charakter ma mieć spotkanie-w sensie czy właśnie przy kawce,czy może grillku(musimy wiedzieć w co się zaopatrzyć)