reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej dziewczyki:)

ms marple i dziewczynki które będą z dziecmi,jak sie nie boicie to moge zabrac lubiczanke i przyjechac jutro z wielką przyjemnością:D,bo ja smarkata jeszcze troche:/

alex to wielkie gratulacje!!!

reklama
Dzień dobry :-D!

Witam sie dopiero teraz mialam czas zeby usiasc na tylek:baffled:

Pamietacie jak wam pisalam ze u mnie zaszly wielkie zmiany :tak: no wiec .................
ZOSTANE MAMUSIA poraz 3:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)
nie chcialam wczesniej nic mowic zeby nie zapeszyc

dobranoc

Moje ogromne gratulacje no i witamy w gornie ciężaróweczek :tak::tak::tak:! A zdradź jakieś szczegóły, co? No i jak się czujesz?

Camomile, ja tam bardzo lubię z Tobą pokawkować ;-)

Natinke18, cóż to za pytanie? Wracaj bezpiecznie do nas (kiedy będzie ten szczęśliwy dzień?) no i daj znać to się zgadamy na jakieś spotkanko :-)

Zmykam na zakupy, miłego dnia, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sorry:

reklama
hello babki, które nie wiedzą gdzie mieszkam a jutro wpadną na kawkę
zapraszam na priv
lecę po jakieś żarełko
Nic na privie nie mam;)
A tak rozmawiałam z Martą,że wszystko zależy przede wszystkim od pory,bo obie matkami dzieci szkolnych jesteśmy:)A poza tym-jaki charakter ma mieć spotkanie-w sensie czy właśnie przy kawce,czy może grillku(musimy wiedzieć w co się zaopatrzyć:))

Do góry