reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Agniesiu moim zartem jest moj pobyt tu haha bo nie wszystkie zachwycone sa moja obecnoscia ale...swieta sa wiec nie prowokuje heheh
a co do menu wielkanocnego to nie moze u mnie zabraknac żurku z kielbasa biala i jajeczkiem(najlepiej podawany w chlebie),oczywiscie jajka pod kazda mozliwa postacia(faszerowane,na twardo,z majonezem itd),biala kielbacha i pasztet do tego mazurek i babka wielkanocna jak mi sie przypomni co jeszcze to napisze.
a no i w wiekszosci domow daje sie rowniez salatke ta z majonezem i bigos

reklama
a ja dzisiaj z szefem gadałam i mam nadzieje ze to nie był żart:errr:

a i zobaczymy jutro czy nas Cichopkowa nie wkręca:dry:mam nadzieje ze nie:tak:

Agnieszka-to powodzenia w kuchni:)Ja ciasta mogę piec hurtowo-choć ciężko mi się zabrać,ale jak już zacznę, piekę wszystko dopuki składników mi starczy:)ale te paczusie.......aż się człowiekowi chce:)
Drozdusia-a no właśnie zapowiada się nieciekawie,choć dziś np.też miało być nieładnie,a jest....znośnie:)
Moje potrawy to bigos,sałatka,gołąbki,oczywiscie jaja,kiełbacha jakaś szyneczka itp i ze2,3 ciasta:/Nie szalejemy za bardzo,bo stwierdziłam,że szkoda potem tak to wszystko wyrzucać:)Dziś piekłam paszteciki,które chciałam zamrozić,ale po upieczeniu 1/3 zniknęła,a jak J zobaczy zniknie jeszcze więcej...Tak więc bez nich na liście...

lubiczanka tymi pasztecikami to mnie zabiłaś mhmm ja ciasta zamówiłam za to postanowiłam narobić gołąbków

zakupy już zakończyłam przynajmniej raz pomógł mi mężowski:tak: nawet kupiłam na grilla kiełbachę teraz tylko wyglądać odpowiedniej pogody ehh

a ja nie mam zakupow i jeszcze nic nie zrobiłam bo najzwyczajniej w świecie nie mam siły:baffled:ale zbieram dupsko i lece na zakupy:tak:

MsMarple-postanowiłam nic o nich nie mówić J-włożyłam do zamrażarki i będzie miał suprice w Święta...Ciasta piekę w sobotę...A może i ja zaopatrzę się w coś na grillka?
Kasiu-nic się nie martw-poza bigosem na kuchence ja też nie czuję "tej"atmosfery:(

a ja zapomnialam ze jeszcze tu powinnam sie poklonic:zawstydzona/y:pojawilam sie i zniknelam:zawstydzona/y:ale najzwyczajniej w swiecie nie ogarniam:no:Ja Marta i lubiczanka to robia z 3ka dzieci:szok:[szacun]
czesc kobietki :)
Aga dzieki za odpowiedz . wydaje mi sie ze tytaj mala ochrzcimy . mam nadzieje ze na dworze cieplej niz wczoraj . milego dnia wszystkim . :))))
mu tez chrzcilismy w IRL.Chrzest zamawialismy 3tyg przed,ceremonia ekstra!polecam!i u nas ksiadz nie chcial slyszec o zadnych pieniadzach wiec dostal zarelka polskiego:-)Cieszyl sie jak nie wiem..
Pogoda dzisiaj nawet,nawet..Te opady deszczu za dnia pomijam,bo w koncu wiatr ucichl;-)Oby na Swieta bylo OK.Jutro tez potrzebuje bo z mala sie musze po sklepach ciagac..Macie jakies chody tam na gorze?Poklonilybyscie sie,co?:-)

reklama
Madbebe-a dzięki,dzięki,ale np Agairlandia ma 4kę i daje radę:)))Chętnie poproszę o pogodę,ale nie sądzę,żeby mnie grzesznika ktokolwiek chciał słuchać i mieć na względzie:(((Nie no żartuję rzecz jasna,ale mam również nadzieję na przynajmniej bezdeszczową pogodę:)

Do góry