reklama
Agnieszka13111980
Fanka BB :)
Ulala ale się tutaj pysznie zrobiło :-):-)tylko jedzonko i jedzonko aż mnie skręca na myśl o co poniektórych potrawach ;-)
Przyznam szczerze ,że ja z też mało te święta czuję być może dlatego że Irlandczycy prócz obiadu raczej ich nie obchodzą w pl wszyscy się tak bardziej jednoczą w tej kwestii :-)
Co do zakupów to też musimy się jeszcze jutro wybrać bo wiele rzeczy jeszcze mi brakuje
Przyznam szczerze ,że ja z też mało te święta czuję być może dlatego że Irlandczycy prócz obiadu raczej ich nie obchodzą w pl wszyscy się tak bardziej jednoczą w tej kwestii :-)
Co do zakupów to też musimy się jeszcze jutro wybrać bo wiele rzeczy jeszcze mi brakuje
K
krycha
Gość
aha ...zapomnialam.....w tej polskiej piekarni mozna normalnie kupowac,jest duzo taniej.....i na zamowienie nawet ciasta zrobiatylko ,ze trzeba tam raniutko jechac,bo jak juz wszytko wysprzedaja,to zamykaja....
Śliczne dzięki za info :-)
aga ma rację..krycha no właśnie mój sąsiad tam zamawia wieczorem a rano o 7:30 odbiera stąd u mnie te dostawy
a ciasta też zamówiłam na święta .. przetestujemy sernik i makowce i zobaczymy
No to może Cię jednak dobrze zrozumiałam , tak mi się wydawało, że wspominałas, że tam kupujesz ;-)
a ja dzisiaj z szefem gadałam i mam nadzieje ze to nie był żart
a i zobaczymy jutro czy nas Cichopkowa nie wkręcamam nadzieje ze nie
To trzymam kciuki żeby to nie był żart!!! A z 'Cichopkiem" to o co kaman ? Rozumiem, że raczej dobra wiadomość?
dzien dobry pogoda dzisiaj nawet jako tako u mnie to nie wiem co na swieta bedzie ,bo jakos nie czuje tu swiat wielkanocnych(
My nie świętujemy, bo i co to za święta ... Będzie dzień jak codzień z tą różnicą, że będziemy wszyscy razem . Będziemy nabierać sił przed świętami Bożego Narodzenia i Wielkanocne w następnym roku, bo zapowiadają się bardzo napięte ;-)...
a ja zapomnialam ze jeszcze tu powinnam sie poklonicpojawilam sie i zniknelamale najzwyczajniej w swiecie nie ogarniam
Obiecaj poprawę i zapomnijmy o tym ;-) i zaglądaj częściej
A my niedawno dopiero wróciłyśmy do domu... Najpierw spotkanko z jedną mamusią, potem z drugą i jak w końcu doszłam do domu to się okazało, że w skrzynce czeka na nas list z ChB i szybko leciałam do węża pracy żeby to podbić i wysłać. Potem zakupki i oto jestem :-)! Bardzo miło spędziłam dzień, ale czuję się już mocno zmęczona (zwłaszcza szybkim marszem do pracy M). Na osłodę mam lody toffi - która chętna? To się podzielę ;-)
madziakowalik
witam
ja juz wszystko pokonczylam . tylko ciasto w sobote i koniec .padam dzisiaj . mala juz spi .wezme prysznic i do lozka . milego wieczorku zycze .
ja juz wszystko pokonczylam . tylko ciasto w sobote i koniec .padam dzisiaj . mala juz spi .wezme prysznic i do lozka . milego wieczorku zycze .
Agnieszka13111980
Krycha co do lodów to ja się chętnie przyłączę jakbyś tak mogła po kablach troszkę przesłać :-):-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
hellsroł lejdies
kurcze kurcze tez wasze zury ja mam smaka na barszcz czerwony z krokiecikamiii )
a my dzis kawkowo herbatkowo i maly spacer byl
ale ogolnie po pracy zmeczona jestem ale jest ok )
kurcze kurcze tez wasze zury ja mam smaka na barszcz czerwony z krokiecikamiii )
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Madbebe-a dzięki,dzięki,ale np Agairlandia ma 4kę i daje radę))Chętnie poproszę o pogodę,ale nie sądzę,żeby mnie grzesznika ktokolwiek chciał słuchać i mieć na względzie((Nie no żartuję rzecz jasna,ale mam również nadzieję na przynajmniej bezdeszczową pogodę
nie no sztuki faktycznie sie zgadzaja ,ale jak tak doliczyc mezowskiego to mam 5 dzieci hahahahah
a tak na powaznie to ja zawsze na swieta mam.....dzem pamietam,jak kiedys na Boze Narodzenie szykowalam wszystko na stol( wczesniej gotowanie po nocach,bo dzieciaki male byly) no i tak siadamy wszyscy do jedzenia sie biora a moje dzieciaki ,, mamo,a dzem jest????????,,....
i tak oto zawsze pamietam ,zby zwykle rzeczy tez byly .....bo pomyslowosc moich dzieci nie zna granic...
albo np.widzialyscie te reklame w TV jak chlopiec wchodzi do domu otwiera lodowke i mowi mamo nie ma nic do jedzienia?.....a w lodowce pelno( tam chodzi o danio)....jakbym moje dzieci widziala....hehe....one ciagle m owia ,ze nic nie ma.....no a ja na to ,ze przeciez lodowka pelna....i co???? mamo, ale juz to wszystko jedlismy.....no i wez wszystkim dogodz.......
K
krycha
Gość
witam
Tobie również
Krycha co do lodów to ja się chętnie przyłączę jakbyś tak mogła po kablach troszkę przesłać :-):-)
Poszło ;-)!
hellsroł lejdies
A kiedy Ty masz wolne Maleńka, co? Dawno się nie widziałyśmy :-)... Trza by było nadrobić
reklama