reklama
kasia limerick
Fanka BB :)
dobry wieczora my dzisiaj z mala dostalysmy gradem po glowach( grrr pogoda paskudna byla((dobrenocki)
Agnieszka13111980
Co do pl sklepów to widziałyście że na Henry str otwiera się jeszcze jeden?Hmm chyba się biznes kręci hehe
Ja w Dublinie miałabym prosciej ale R jakoś się nie widzi to miasto. Poza tym to wszystko to palcem na wodzie pisane. Oj jak ja nie lubię takiej niepewności.
Camomile, Dublin jest bardzo niejednorodnym miastem, dzielnica dzielnicy nierówna.Jak ja pierwszy raz zobaczylam centrum, chciałam uciekać...Ale za to już na zachodzie czy południu(tu mieszkamy) nie odczuwasz, że to Dublin spokojnie, piękne okolice, czyściutko, blisko do morza i gór, no i ogolnie wszędzie blisko Ja już teraz bym się nigdzie nie wyniosla Tym bardziej że poznałam tu sporo fajnych ludzi-a to też ważne.
Kasiu, gradem ?? oj, to nie są zarty, trzeba uważac! U nas też caly dzien piździło masakrycznie, ale grad nie padał.Nawet byliśmy wieczorem na spacerku
dzieńdoberek
witam w paskudny (pogodowo) poranek
dzisiaj chyba zacznę od kawy bo te noce nieprzespane już się w serię złożyły jak nie mały to duży
krycha ta piekarnia jest prawie że pod wiaduktem na tej ulicy, którą się idzie od drozdusi do dunnsa 24godzinnego, ale czy oni mają tam sklep to nie wiem ale raczej wątpię
idę na kawkę
witam w paskudny (pogodowo) poranek
dzisiaj chyba zacznę od kawy bo te noce nieprzespane już się w serię złożyły jak nie mały to duży
krycha ta piekarnia jest prawie że pod wiaduktem na tej ulicy, którą się idzie od drozdusi do dunnsa 24godzinnego, ale czy oni mają tam sklep to nie wiem ale raczej wątpię
idę na kawkę
lubiczanka
Witam i ja
Nie pamiętam co chciałam której napisać-wstyd
Kasiu-parasol trzeba nosić-napewno w tym tygodniu:/bo dostać z kulki gradowej to średnia przyjemność
co do przeprowadzki z Limerick-jeżeli tam wytrwaliście i daliście radę(ponoć jest 3 na liście najniebespieczniejszych miast w Europie:/)To Dublin będzie bułką z masełkiem,choć nie powiem...Ja do Galway mam też ogromny sentyment))
MsMarple-samcznej kawusiJak sadzonki?
Nie pamiętam co chciałam której napisać-wstyd
Kasiu-parasol trzeba nosić-napewno w tym tygodniu:/bo dostać z kulki gradowej to średnia przyjemność
co do przeprowadzki z Limerick-jeżeli tam wytrwaliście i daliście radę(ponoć jest 3 na liście najniebespieczniejszych miast w Europie:/)To Dublin będzie bułką z masełkiem,choć nie powiem...Ja do Galway mam też ogromny sentyment))
dzięki, wciągnęłam kawę jednym duszkiemale widze , że nie tylko mnie była potrzebna , zaglądałam do ogródka i wygląda, że żyją ale zobaczymy później czy nie padną
niu dzisiaj już muszę się przelecieć po polskich sklepach
jak myślicie uda się w święta jakiegoś grilla odpalić? czy raczej zniknie pod śniegiem i gradem
K
krycha
Gość
Dzień dobry !
Ms.Marple, to ja nie wiem jak ja Cię słuchałam :-)... Dzięki za info!
Miłego dzionka i paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ms.Marple, to ja nie wiem jak ja Cię słuchałam :-)... Dzięki za info!
Miłego dzionka i paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
reklama