reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam
Aga-jak ja byłam dzieckiem moja mama też miała z nami takie problemy-lodówka full,a my otwieramy i"eee-nic nie ma".Mojej mamie się ciśnienie podnosiło na maxa,a my sobie chlebek z masełkiem i cukrem robiliśmy(fuuuj).Moje dzieci też jak patrzą na Świąteczny stół to chwytają te zwykłe rzeczy-szyneczkę,pomidorek,cz\asem o czekoladę proszą(?)
Krycha-nie rozdawaj tak lodów na prawo i lewo;)))
Sylcia-a masz Ty kobitko kiedyś wolne;)
Marta-uszy do góry:)))
Ochooo-schodzi mój oddział,więc lecę śniadanko szykować.Miłego dnia wam wszystkim

Witojcie :-D! Ale pogoda senna, bleeeee, nic się nie chce... Coś mnie się zdaje, że dziś sie polenimy z Oliwcią, może później skoczymy po M do pracy żeby się przewietrzyć, ale to się w praniu zobaczy...

Spokojnego dnia życzę mamusie :sorry2:

Witam:-) A ja niewyspana jestem ale w dobrym humorze. Nowi sąsiedzi często robią imprezki które koło 2 przenoszą się na balkon i jakoś kultury nie potrafią zachować:wściekła/y:Aż mi się Igor obudził od tego hałasu. Ale co tam. Dziś od rana zakupy zrobiłam, właśnie rozwieszam pranie i za obiadek się biorę:-)
Miłego dnia dziewczyny:-)

Witam sie dziewczynki

Ja wiem ze obiecalam wam ze juz nie bede znikac na tak dlugo ale u mnie nadeszly ogromne zmiany i to doslownie OGROMNE sama jeszcze jestem w szoku:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Obiecuje ze opowiem wam wszystko nastepnym razem sami nie uwiezycie:no::no::no:

reklama
Do góry