reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Gastone, Ty wózkowa maniaczko!!!:D śliczne są!:)

Widze ze pamietasz zem maniczka hihihi
Lubiczanka spiworkow narazie nie kupilam,bo jescze nie potrzebuje,a a komplecie nie ma.Za wozek z fotelikami i adapterami zaplacilam lacznie za wszystko 1300 i jakbym miala jeszcze zafundowac spiworki sobie w tej chwili kolejne 180 euro za dwa...wiec sama rozumiesz,zamowie dopeiro jak bede korzystac ze spacerowek.Ale mam spiworki do fotelikow.Niestety w wiekszosci takich wokow wszystko trzeba dokupowac osobno.Dobrze ze folie przeciwdeszczowe sa hih

Zaczyna mi już powoli brakować cierpliwości do Oliwci, a mam jej dziś bardzo dużo, znaczy miałam, teraz jest już na wyczerpaniu :baffled:... Cholerny katar no :dry:

Lubiczanka, nie mam zielonego pojęcia o co biega z moim humorem, może moje hormony znów szaleją, ale jest lepiej niż wczoraj, no tak troszkę, ale lepiej :sorry2:

Filpi, dzięki za zdrówko dla Oliwki, mam nadzieję, że szybko Jej minie! Ale widzę, że i Ciebie coś męczy - walcz, zniszcz w zarodku ;-)!

Drozdusia, nie zazdroszczę! U mnie przynajmniej można zwalić na to katarzysko... A może Laura ma tylko dzisiaj spadek formy, a od jutra będzie już wszystko w normie :-) Ano racja, że jak będzie letni czas to dłużej jasno będzie, ale zasłonisz Młodej okno i może nie zauważy różnicy :blink:...

Gastone, gratuluję pojazdu. Pewnie dziś ze szczęścia szalejesz, co? Tak myślę, że teraz już jesteś spokojna :tak: no i miło, że jednak zmieścili się w wyznaczonym przez siebie czasie :-)!

MartaF, a Ty o której miałaś dziś pobudkę? Że też te nasze dzieciaki się muszą tak wcześnie budzić :confused:...

Camomile, hop, hop!!!!! Przyleciałaś już????? Hhhaaaaallllooooooo???? Jak Igorek się czuje?

no Krycha chociaz Ty przypelzlas tu:)

Zaglądam tu cały czas, ale co się zbiorę za pisanie to mnie zaraz Mloda szczypie i za rękaw ciągnie! Cholercia, no nie da mi dzisiaj spokojnie posiedzieć :wściekła/y:! Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo ja nie wiem skąd cierpliwość wziąść. Staram się nie złościć, bo marudna przez katar, ale w środku się cała gotuję!!!! Wrrrrrr... Im starsza tym gorzej to znosi, znaczy bardziej marudzi i miałczy, ech... No dobra, już mi troszkę lepiej!

reklama
Gastone ale masz fure :) bajer
nawet nie wiem jaka to firma, tyle sie tego pojawilo w ostatnim czasie, ze szok :)
fajnie wyglada

krycha wdech wydech :cool2: ja tez mam takie dni ze malo brakuje a wybuchne, jak moi sa osobno to jest luz ale razem mieszanka wybuchowa, non stop sie kloca, bija, nic tylko w kaftany pozawijac

czekaja na mnie dwa wielkie kosze prasowania a tu weny brak na to ...

Do góry