reklama
Gastone, Ty wózkowa maniaczko!!! śliczne są!
Widze ze pamietasz zem maniczka hihihi
Lubiczanka spiworkow narazie nie kupilam,bo jescze nie potrzebuje,a a komplecie nie ma.Za wozek z fotelikami i adapterami zaplacilam lacznie za wszystko 1300 i jakbym miala jeszcze zafundowac spiworki sobie w tej chwili kolejne 180 euro za dwa...wiec sama rozumiesz,zamowie dopeiro jak bede korzystac ze spacerowek.Ale mam spiworki do fotelikow.Niestety w wiekszosci takich wokow wszystko trzeba dokupowac osobno.Dobrze ze folie przeciwdeszczowe sa hih
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
siemanko
melduneczek
melduneczek
K
krycha
Gość
Zaczyna mi już powoli brakować cierpliwości do Oliwci, a mam jej dziś bardzo dużo, znaczy miałam, teraz jest już na wyczerpaniu ... Cholerny katar no
Lubiczanka, nie mam zielonego pojęcia o co biega z moim humorem, może moje hormony znów szaleją, ale jest lepiej niż wczoraj, no tak troszkę, ale lepiej
Filpi, dzięki za zdrówko dla Oliwki, mam nadzieję, że szybko Jej minie! Ale widzę, że i Ciebie coś męczy - walcz, zniszcz w zarodku ;-)!
Drozdusia, nie zazdroszczę! U mnie przynajmniej można zwalić na to katarzysko... A może Laura ma tylko dzisiaj spadek formy, a od jutra będzie już wszystko w normie :-) Ano racja, że jak będzie letni czas to dłużej jasno będzie, ale zasłonisz Młodej okno i może nie zauważy różnicy ...
Gastone, gratuluję pojazdu. Pewnie dziś ze szczęścia szalejesz, co? Tak myślę, że teraz już jesteś spokojna no i miło, że jednak zmieścili się w wyznaczonym przez siebie czasie :-)!
MartaF, a Ty o której miałaś dziś pobudkę? Że też te nasze dzieciaki się muszą tak wcześnie budzić ...
Camomile, hop, hop!!!!! Przyleciałaś już????? Hhhaaaaallllooooooo???? Jak Igorek się czuje?
Lubiczanka, nie mam zielonego pojęcia o co biega z moim humorem, może moje hormony znów szaleją, ale jest lepiej niż wczoraj, no tak troszkę, ale lepiej
Filpi, dzięki za zdrówko dla Oliwki, mam nadzieję, że szybko Jej minie! Ale widzę, że i Ciebie coś męczy - walcz, zniszcz w zarodku ;-)!
Drozdusia, nie zazdroszczę! U mnie przynajmniej można zwalić na to katarzysko... A może Laura ma tylko dzisiaj spadek formy, a od jutra będzie już wszystko w normie :-) Ano racja, że jak będzie letni czas to dłużej jasno będzie, ale zasłonisz Młodej okno i może nie zauważy różnicy ...
Gastone, gratuluję pojazdu. Pewnie dziś ze szczęścia szalejesz, co? Tak myślę, że teraz już jesteś spokojna no i miło, że jednak zmieścili się w wyznaczonym przez siebie czasie :-)!
MartaF, a Ty o której miałaś dziś pobudkę? Że też te nasze dzieciaki się muszą tak wcześnie budzić ...
Camomile, hop, hop!!!!! Przyleciałaś już????? Hhhaaaaallllooooooo???? Jak Igorek się czuje?
aga_irlandia
no Krycha chociaz Ty przypelzlas tu
K
krycha
Gość
no Krycha chociaz Ty przypelzlas tu
Zaglądam tu cały czas, ale co się zbiorę za pisanie to mnie zaraz Mloda szczypie i za rękaw ciągnie! Cholercia, no nie da mi dzisiaj spokojnie posiedzieć ! Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo ja nie wiem skąd cierpliwość wziąść. Staram się nie złościć, bo marudna przez katar, ale w środku się cała gotuję!!!! Wrrrrrr... Im starsza tym gorzej to znosi, znaczy bardziej marudzi i miałczy, ech... No dobra, już mi troszkę lepiej!
aga_irlandia
no niestety takie sa uroki dzieciakow
lubiczanka
Fanka BB :)
Krycha-dobrze,że humorek się poprawia
Aga-normalnie ja też staram się być,ale skoro Wy milczycie,to co się będę wychylać
Aga-normalnie ja też staram się być,ale skoro Wy milczycie,to co się będę wychylać
aga_irlandia
Lubiczanka no ja dzis troche podgladam ,bo spacerek zaliczylam a teraz w domku siedzie no zostala mi jeszcze msza w kosciele dzis na 19 ta
reklama
filpi
Fanka BB :)
Gastone ale masz fure bajer
nawet nie wiem jaka to firma, tyle sie tego pojawilo w ostatnim czasie, ze szok
fajnie wyglada
krycha wdech wydech ja tez mam takie dni ze malo brakuje a wybuchne, jak moi sa osobno to jest luz ale razem mieszanka wybuchowa, non stop sie kloca, bija, nic tylko w kaftany pozawijac
czekaja na mnie dwa wielkie kosze prasowania a tu weny brak na to ...
nawet nie wiem jaka to firma, tyle sie tego pojawilo w ostatnim czasie, ze szok
fajnie wyglada
krycha wdech wydech ja tez mam takie dni ze malo brakuje a wybuchne, jak moi sa osobno to jest luz ale razem mieszanka wybuchowa, non stop sie kloca, bija, nic tylko w kaftany pozawijac
czekaja na mnie dwa wielkie kosze prasowania a tu weny brak na to ...